Iğdır Üniversitesi 30 Yeni Bölüm ve Programda Öğrenci Alımı Yapacak

Tarih : 2019-07-24 / Kategori : Eğitim

Iğdır Üniversitesi 30 Yeni Bölüm ve Programda Öğrenci Alımı Yapacak

        Iğdır Üniversitesinde çeşitli fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarında açılan 30 yeni bölüm ile 2019-2020 eğitim-öğretim yılında öğrenci alımı yapılacak.
        Iğdır Üniversitesi eğitim kalitesini yükseltmeye dönük çalışmalarının yanı sıra, öğrenci sayısını artırma faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Yapılan çalışmalar sonucunda Üniversitemizde 2019-2020 eğitim-öğretim yılında eğitim verecek 14 lisans bölümü ve 16 ön lisans programı daha açıldı.
 

         Iğdır Üniversitesine bağlı Iğdır Meslek Yüksekokulu bünyesinde  Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde Optisyenlik (İÖ) Programı, Tıbbı Görüntüleme Teknikleri Programı ve Tuzluca Meslek Yüksekokulu bünyesinde Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon, Laborant Veteriner Sağlık (İÖ)  açıldı.
         Ayrıca, lisans bölümleri alanında Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bünyesinde, Spor Yöneticiliği, Fen-Edebiyat Fakültesi bünyesinde Coğrafya, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Sanat Tarihi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde, Havacılık Yönetimi, Sağlık Yönetimi, Yerel Yönetimler, Mühendislik Fakültesi bünyesinde, Bilgisayar Mühendisliği, Turizm Fakültesi bünyesinde, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bünyesinde Gümrük İşletme, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Sosyal Hizmet,  Güzel Sanatlar Fakültesinde ise Resim ve Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü yeni eğitim öğretim yılında öğrenci alımı yapacak.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.