Çevre İllerde Tanıtım Atağı

Tarih : 2019-07-25 / Kategori : Eğitim

Çevre İllerde Tanıtım Atağı

       Iğdır Üniversitesi 23-29 Temmuz tarihleri arasında tercih döneminin başlamasıyla birlikte tanıtım faaliyetlerini hızlandırmaya başladı. İlk olarak Iğdır Vali Yolunda tanıtım standı kurulurken; çevre il ve ilçelerde de Iğdır Üniversitesinin tanıtılması amacıyla hummalı bir çalışma yürütülüyor.
 

           Iğdır Üniversitesi; bünyesindeki fakülte, yüksekokul ve yeni açılan bölümleri Iğdır, Ağrı ve Kars’ta, insanların yoğun olduğu caddelerde afiş ve billboardları kullanarak hedef kitleye ulaşmaya çalışıyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, 2008 yılında kurulan üniversitemizin hızlı bir şekilde büyümeye devam ettiğini ifade etti. Rektör Alma, “Bildiğiniz gibi bu yıl birçok yeni bölüm ve program açtık. 
           Bu bakımdan tercih döneminde öğrencilere ulaşmak amacıyla tanıtım faaliyetlerine önem veriyoruz. Vali Yolunda kurulan standımızla birlikte çevre illerde de kontenjanlarımızın yer aldığı afişleri kullanarak öğrencilerimizi bilgilendirmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizin tercihlerini sağlıklı bir şekilde yapabilmeleri amacıyla üniversite olarak çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.