Amerikan Kültür Dil Okullarının Iğdır Şubesi Açıldı.

Tarih : 2019-08-03 / Kategori : Eğitim

Amerikan Kültür Dil Okullarının Iğdır Şubesi Açıldı.

           107 yıllık geçmişiyle Türkiye’de İngilizce eğitimindeki en büyük kuruluş olan Amerikan Kültür Dil Okullarının Iğdır şubesi açıldı.
           1 milyon öğrencisi ve 236 şubesiyle Türkiye’de yabancı dil denilince akla ilk gelen marka olan Amerikan Kültür Dil Okulları artık siz değerli Iğdırlıların hizmetinde.
    

         Ülkemizde sadece Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları, Milli Eğitim Bakanlığından onaylı Avrupa Dil Pasaportu eğitimi vermeye yetkilidir. Diğer kursların verdiği belgeler, kendi bünyelerinde düzenledikleri ve uluslararası alanda herhangi bir geçerliliği olmayan katılım sertifikalarıdır.
           Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları ülkemizin de içinde bulunduğu   “Europass”  istihdam sisteminde yer alan, öğrencilerine yurt dışında da iş imkanı sunabilen tek yabancı dil kursu zinciridir. Kurslarımızda İngilizce dil eğitimi alan kişiler Avrupa Dil Portfolyosuna uygun eğitim aldığını kanıtlar belgeye sahip olurlar. Kurumlarımızda eğitim alan her öğrenci, üniversiteden mezun olduktan sonra “Europass”e başvuruda bulunup ülkemizi yurt dışında da çalışarak temsil edebilme hakkına sahiptir. Kurumumuz , Europass (Avrupa Mesleki Serbest Dolaşım Belgesi) düzenleme konusunda size yardımcı olmaktan mutlu olacaktır.
Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları ülkemizde Tesol belgesi verebilmektedir. Bu programla  “B2” kurunu bitiren öğrencilerimiz dilerlerse Tesol programını tamamlayarak Milli Eğitim Bakanlığına bağlı özel öğretim kurumlarında( anaokulu,kolej ve dil kursu) ya da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı özel kurumlarda (kreş, gündüz bakım evi, çocuk kulübü) yasal onaylı İngilizce usta öğreticiliği yapabilirler. Öğrencilerimiz dilerlerse üniversitede hangi bölümde olurlarsa olsunlar , Tesol programını tamamlayarak İngilizce eğitmenliği mesleğinde Türkiye çapında ve dünyadaki 103 ayrı ülkede görev yapabilirler.
Deneyimli ve alanında uzman kadromuzla tanışmak ve markamızın size sunacağı başka fırsatlar hakkında eğitim danışmanlarımızdan detaylı bilgi almak için sizleri kurumumuza bekleriz. Adres: BAĞLAR MAHALLESİ  VATAN CADDESİ NO:14/A   (ATA BİLGİSAYAR YANI)       IĞDIR/MERKEZ  TEL: 0476 226 80 00 İnstagram:  amerikankulturigdir

Foto Galeri
Amerikan Kültür Dil Okullarının Iğdır Şubesi Açıldı. Amerikan Kültür Dil Okullarının Iğdır Şubesi Açıldı. Amerikan Kültür Dil Okullarının Iğdır Şubesi Açıldı. Amerikan Kültür Dil Okullarının Iğdır Şubesi Açıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası