Şehit Ailesine Ziyaret

Tarih : 2019-08-10 / Kategori : Genel Haber

Şehit Ailesine Ziyaret

       Vali Enver Ünlü'nün eşi Sema Ünlü, 1997 yılında Hakkari/ Çukurca'da teröristlerle girilen çatışmada şehadete eren Uzman Çavuş Tunay Şafak'ın ailesini evinde ziyaret etti.
 

         Sema Ünlü’ye  ziyaretinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Adem Safa ve Iğdır Gazi ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Akdeniz de eşlik etti.
         Üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu vatanı; özgürlüğümüzün, vatan sevgimizin, birlik ve bütünlüğümüzün simgeleri olarak gönlümüzde yaşayan Aziz Şehitlerimize borçlu olduğumuzu dile getiren Sema Ünlü, ''Bin yıldır nefes aldığımız bu topraklarda bugün hür ve özgür bir şekilde yaşayabiliyorsak, burada huzurlu bir şekilde bir araya gelebiliyorsak, mukaddesatımız koruma altındaysa, namusumuz muhafaza altındaysa, minarelerimizde ezanlar okunabiliyorsa, ay yıldızlı al bayrağımız nazlı nazlı dalgalanabiliyorsa bunu birilerine borçluyuz. Bunu Malazgirt’ten Çanakkale’ye, Dumlupınar’dan, Sakarya’dan ve 15 Temmuz'den günümüze kadar canlarını bu değerler uğruna feda etmiş olan Aziz Şehitlerimizle bu uğurda Gazilik onuruna erişen kahramanlarımıza borçluyuz. Onlara olan borcumuzu ancak birlik ve beraberliğimizi sağlamlaştırarak, bu ülkeye sahip çıkarak ve gelecek neslimizi aydınlık yarınlara kavuşturarak ödeyebiliriz. Daha önce de defalarca ifade ettiğim bir hususu bir kez daha altını çizerek hatırlatmak istiyorum. Kapımız 7 gün, 24 saat Şehit ailelerimizin ve Gazilerimizin derdine derman olmak, sıkıntılarına çözüm üretmek, sevinçlerini paylaşmak için açıktır. Bu toprakları bizlere vatan yapanlara, onların yakınlarına hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Bu vesile ile Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden Gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyorum.'' şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.