IĞDIR BELEDİYE EŞ BAŞKANI YAŞAR AKKUŞ KENT ORMANINI ZİYARET ETTİ

Tarih : 2019-08-13 / Kategori : Genel Haber

IĞDIR BELEDİYE EŞ BAŞKANI YAŞAR AKKUŞ KENT ORMANINI ZİYARET ETTİ

       Iğdır Belediye Eş Başkanı Yaşar Akkuş Belediye Meclis üyesi Fethi Kartal ile birlikte Bayram Dolayısıyla Organize sanayi bölgesinde bulunan Kent Ormanını ziyaret ederek burada Bayram tatilini fırsat bilip piknik yapan vatandaşlar ile Bayramlaşıp sohbet etti.
     

          Kent Ormanı işletmecisi Serhat Sofuoğlu Belediye Eş Başkanı Yaşar Akkuş ile birlikte Kent Ormanını gezerek Orman hakkında bilgi verdi.
Belediye Eş Başkanı Yaşar Akkuş, Ormandaki Hayvanat bahçesini,macera parkını,Balık lokantasını ve yapılan hizmetleri yerinde gezerek Kent Ormanının Iğdır için bir ihtiyaç olduğunu ve her türlü desteği vereceklerini söyledi.
         Kent Ormanı işletmecisi Serhat Sofuoğlu Iğdır Belediye eş Başkanı Yaşar Akkuş’un ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Sofuoğlu Eş Başkan ve beraberindekilere çay ikram etti.

Foto Galeri
IĞDIR BELEDİYE EŞ BAŞKANI YAŞAR AKKUŞ KENT ORMANINI ZİYARET ETTİ IĞDIR BELEDİYE EŞ BAŞKANI YAŞAR AKKUŞ KENT ORMANINI ZİYARET ETTİ IĞDIR BELEDİYE EŞ BAŞKANI YAŞAR AKKUŞ KENT ORMANINI ZİYARET ETTİ IĞDIR BELEDİYE EŞ BAŞKANI YAŞAR AKKUŞ KENT ORMANINI ZİYARET ETTİ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.