DOĞANGÜN ÇİFLİK ORDU BELEDİYESİNE GENEL MÜDÜR YARDIMCISI OLDU

Tarih : 2019-08-17 / Kategori : Genel Haber

DOĞANGÜN ÇİFLİK  ORDU BELEDİYESİNE GENEL MÜDÜR YARDIMCISI OLDU

              Iğdır’ın yetiştirdiği değerli bürokratlarımızdan  Doğangün Çiflik ,Ordu belediyesi  Ordu Belediyesi Su Kanalizasyon işleri Genel Müdür yardımcısı olarak  göreve başladı.
              

              Değerli hemşerimiz Doğangün Çiflik’e başarılar dileriz.
               Doğangün Çiflik kimdir ?:”  1978 tarihinde Iğdır’da doğmuştur. İlk orta ve lise öğrenimini Eskişehir’de tamamlamış, 2002 yılında Erciyes Üniversitesi Müh. Mim. Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. 2012 yılında Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İnşaat Mühendisliği bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır. 2002-2005 yılları arasında çeşitli inşaatlarda şantiye şefliği ve statik proje müellifliği yapmış olup, bu dönemde askerliğini asteğmen olarak tamamlamıştır.2005 yılında DSİ 21. Bölge Müdürlüğü (Aydın) Proje ve İnşaat Şube Müdürlüğünde İnşaat Mühendisi olarak memuriyet hayatına başlamıştır. 2015 -2016 yılları arasında DSİ 21. Bölge Müdürlüğü (Aydın) Proje ve İnşaat Şube Müdürü 2016 yılında : DSİ 21. Bölge Müdürlüğü (Aydın) DSİ 211. Şube Müdürü 2016-2019 yılları arasında : DSİ Genel Müdürlüğünde (Ankara) Proje ve İnşaat Dairesi Başkan Yardımcısı       Olarak görev yapmıştır.   29.07.2019 tarihinde OSKİ Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve  başlamıştır. İç denetçi sertifikasına sahip olup, B2 seviyesinde İngilizce bilmektedir.
     Meslek hayatı boyunca baraj, gölet, sulama, drenaj, taşkın koruma, ıslah yapısı, içme suyu ve arıtma tesislerinin; proje, ihale ve tatbikat aşamalarında çalışmalar yapmış olup evli ve bir çocuk babasıdır.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.