SERDAR ÜNSAL, ELÇİBEYİ RAHMETLE ANIYORUZ

Tarih : 2019-08-21 / Kategori : Genel Haber

SERDAR  ÜNSAL, ELÇİBEYİ RAHMETLE ANIYORUZ

         Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Genel başkan Yardımcısı Serdar Ünsal , Azerbaycan’ın 2. Cumhurbaşkanı Ebulfez Elçibey  ölümünün 19. yıldönümünde rahmetle anıyoruz ”dedi.
           

         Serdar Ünsal, “Azerbaycan’ın ikinci Cumhurbaşkanı Ebülfez Elçibey’i ölümünün 19. Yıldönümünde bir kere daha rahmetle anıyoruz.Elçibey, Türk Dünyasının Türk gibi düşünen liderlerinden biridir. Elçibey yaşadığı sürece tek hedefi Türk Birliği oluşturmaktı Özellikle Türkiye ile Azerbaycan halkının birleşmesi ile yaklaşık 110 milyonluk bir Türk gücünün oluşmasını istiyordu. Azerbaycan Devletinin bağımsızlığı için çalışan ve hedefine ulaşan Büyük lider Ebülfez Elçibey’i Hakka yürüyüşünün ondokuzuncu  senesinde şükran, minnet ve saygı ile anıyoruz.” dedi.
       Ünsal,” Türklüğün  unutulmaz askeri olan,  Sırtındaki kutlu yükü layıkıyla taşıyan Elçibey , kendisinden çok büyük isler beklediğimiz bir çağda Türkçüler  Ordusundan vazife şehidi olarak ayrılarak   Tanrı' ya Turan İçin Elçi gitmiştir. Elçibey, Nur İçinde Yat ! Kefenin Türk Bayrağı, Durağın Türk Uçmağı , Konağın Tanrı Dağı , Bulağın Orkun Irmağı Olsun !”şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası