Genç Diyetisyen Melike Atlas Açılış Yaptı

Tarih : 2019-08-31 / Kategori : Sağlık

Genç Diyetisyen  Melike Atlas Açılış Yaptı

            Iğdır İl Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürü Tamer Atlas’ın kızı Iğdır’lı Genç Diyetisyen Melike Atlas’ın diyetisyenlik ofisi açılışı, görkemli bir
 törenle yapıldı.
          Tamer Atlas’ın kızı Diyetisyen Melike Atlas’ın işyeri,  Bağlar Mahallesi Zümrüt sokak Atlas iş hanı No:5 Kat:1’de Davetlilerin katılımıyla görkemli bir şekilde  hizmete açıldı. 
 

         Iğdır Ehlibeyt Alimleri Derneği Başkanı Veli Beder tarafından Duaların okunmasının ardından kurdale kesilerek açılış gerçekleştirildi. 
         Ofiste yapacakları çalışmalar hakkında bilgi vereren Diyetisyen  Melike Atlas, Bizim için önemli olan ‘zayıf’ olmanızdan ziyade sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmiş bireyler olarak mutlu olmanızdır. “dedi.
        Atlas, Öncelikli amacımız tüm yaşamı kapsayan sağlıklı beslenme alışkanlığını öğretip standart diyet programları yerine kişinin genetik, biyolojik ve sosyal yaşamlarını göz önünde bulundurarak, aç kalmadan doyarak, birçok hastalığın sebebi olan kilo sorununa çözüm bularak,  insanlar üzerinde kalıcı değişimler sağlayarak Obeziteyi en aza indirerek  Sağlıklı Beslenme Programları oluşturmak” olduğunu  söyledi. 
         Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı açılışta davetlilere ikramlarda bulunuldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.