Rektör Alma, Yeni Dünya Vakfı Iğdır İl Temsilciliğini Ziyaret Etti

Tarih : 2019-09-06 / Kategori : Eğitim

Rektör Alma, Yeni Dünya Vakfı Iğdır İl Temsilciliğini Ziyaret Etti

       Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Yeni Dünya Vakfı Iğdır İl Temsilciliğini ziyaret etti. Görüşme esnasında Rektör Alma, üniversite öğrencileri için yurt talebinde bulundu.
 

          Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Yeni Dünya Vakfı Temsil Heyeti Başkanı Abdulcabbar Baştemur ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Üniversiteler gibi vakıf ve STK’ların bilinçli bireyler yetiştirme konusunda önemli görev üstlendiğini vurgulayan Rektör Alma, şehrimizdeki öğrencilerin barınma sorununu gidermek için vakıf yetkililerinden yurt yapmaları talebinde bulundu.
          Ziyaretinden ötürü Rektör Alma’ya teşekkür eden Baştemur ise, “Iğdır bir ilim irfan kentidir. Iğdır’ın bu irfanını besleyen en büyük kaynaklardan biri de vakıflardır. İnsan odaklı çalışan ve eğitsel, kültürel, sportif faaliyetler düzenleyen Yeni Dünya Vakfı, Iğdır’daki hizmetlerine yurt çalışmalarını da eklemiştir. Bu anlamda bizden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen yerel yöneticilerimize, akademik camiaya, yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.