IĞDIR BELEDİYESİ AŞURA GÜNÜ NEDENİYLE VATANDAŞA ÇORBA İKRAM ETTİ

Tarih : 2019-09-10 / Kategori : Genel Haber

IĞDIR BELEDİYESİ AŞURA GÜNÜ NEDENİYLE VATANDAŞA ÇORBA İKRAM ETTİ

        Muharrem Ayının 10. Günü olan Aşura Günü dolayısıyla Iğdır Belediyesi, Zübeyde hanım Bulvarında Kurulan Aşura Çadırının önünde, sabahın erken saatlerinden itibaren,alana gelen Vatandaşlara Sıcak çorba ikram etti.
 

          Iğdır Belediye   Başkanı Yaşar Akkuş- Eş Başkan Eylem Çelik, Iğdır Belediye Eş Başkan Yardımcısı Yusuf Abay ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Yaklaşık 7 Bin Kişilik sıcak çorbayı Halka dağıttı.
          Zübeyde Hanım bulvarındaki Programdan sonra Asri mezarlıktaki programa katılan   Başkan Yaşar Akkuş, Iğdır Belediyesi olarak, Dini Bayramlarımızın yanı sıra bu tür Matem günlerinde de Vatandaşlarımıza sıcak çorba ikram ettik.
          Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in, ‘Cennet çocuklarının efendileri’ diye övdüğü torunlarından biri olan Hz. Hüseyin ve beraberindeki, 70’den fazla insanın şehit edilişinin yıl dönümünde Halkımızla birlikte olduk. Acılarını paylaştık. Dedi
           Başkan Akkuş daha sonra beraberindekilerle birlikte Bağlar Mahallesindeki Sahibus Zeman Camisi Derneği Verilen yemek programına katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.