Rektör Alma, Iğdır Ceza ve İnfaz Savcısı ve Heyetiyle Kahvaltıda Buluştu

Tarih : 2019-09-12 / Kategori : Eğitim

Rektör Alma, Iğdır Ceza ve İnfaz Savcısı ve Heyetiyle Kahvaltıda Buluştu

         Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezinde Iğdır Ceza ve İnfaz Savcısı Mestan Işık, Iğdır B Tipi Cezaevi Müdürü İlhan İrgin ve heyetiyle bir araya geldi. Kahvaltıda; İlimizde yapımı devam eden cezaevindeki sosyal ve tarımsal projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.
 

        Iğdır Üniversitesi Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezinde verilen kahvaltıya; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır Ceza ve İnfaz Savcısı Mestan Işık, Iğdır B Tipi Cezaevi Müdürü İlhan İrgin ve Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Eren Özden katıldı.
        Iğdır Ceza ve İnfaz Savcısı Mestan Işık ve B Tipi Kapalı Ceza infaz Kurumu Müdürü İlhan İrgin ile kahvaltıda bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Işık ve heyetine teşriflerinden dolayı teşekkür etti. Rektör Alma, ülkemizin birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç duyduğu günümüzde kurumlar arasında güçlü bağlar kurmak istediklerini söyledi. İlimizde yapımı devam eden cezaevindeki sosyal ve tarımsal projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Ceza ve İnfaz Savcısı Mestan Işık ise, Rektör Alma’nın kendilerinin onuruna verdiği kahvaltıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları ifade etti. “Rektörümüz göreve geldiği günden beri üniversitemize büyük bir ivme kazandırdı. Iğdır Üniversitesi ile işbirliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.
         Kahvaltı Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezinin gezilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.