BAŞKAN AKKUŞ SOKAK SOKAK DOLAŞIP TALEPLERİ DİNLİYOR

Tarih : 2019-09-14 / Kategori : Genel Haber

BAŞKAN AKKUŞ SOKAK SOKAK DOLAŞIP TALEPLERİ DİNLİYOR

       Iğdır Belediye  Başkanı Yaşar Akkuş, saha gezileri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelip, talepleri birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor.   Başkan Akkuş’un son durağı; Karaağaç ve Emek mahalleleri oldu.
 

       Iğdır Belediye  Başkanı Yaşar Akkuş’un rutin hale getirip akşam, mesai saatleri sonrası başladığı saha gezileri devam ediyor.   Başkan Akkuş, akşamın ilk saatlerinde, Karaağaç ve Emek mahallelerinde incelemelerde bulundu. Karaağaç Mahallesi Muhtarı Halil Yıldız ve Mahalle sakinleri ile görüşüp talepleri dinleyen eş Başkan Akkuş, saha gezilerinde belediyenin yürüttüğü çalışmaları’da denetliyor.
         Başkan Akkuş, kendisine iletilen taleplerin çözümü için ilgilileri talimatlandırdı.   Başkan Yaşar Akkuş’un hızlı ve çözümcül yaklaşımı muhtarlar ve vatandaşlar tarafından takdir toplarken, talep edilen doğal gaz hattı için, Serhat doğal gaz Iğdır Bölge müdürü Erman Özdobaç’da ekibiyle birlikte vatandaşların isteklerine cevap vererek doğal gaz çalışmalarını devam ettireceklerini söyledi.
          Saha gezileri kapsamında açıklama yapan Iğdır Belediye   Başkanı Yaşar Akkuş, Iğdır'ı hep birlikte yöneteceklerini belirtti. İlimizin kalkınması için muhtarlar ve vatandaşlarla her zaman fikir alışverişinde olacaklarını ifade eden  Başkan Akkuş,”Bu akşamda Karaağaç ve Emek mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımız ile kucaklaşıp dertlerini dinledik ve sıkıntılarını bizlere ifade ettiler. Mahalle muhtarımız bize eşlik etti. Mahalleleri ve sokakları gezdik ve biraz öncede ifade ettiğim gibi sıkıntılarını dile getirdiler. Bizler de bize iletilen sıkıntıları bir bir yerine getireceğiz. Dedi
         “BAŞKANIMIZDAN MEMNUNUZ”
          Mahallelerinde yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Karaağaç Mahalle Muhtarı Halil Yıldız ise  Başkan Akkuş'a teşekkür edip,” Sayın Başkanımız mahallemizi ziyaret ettiler. Bu ziyaretlerinde vatandaşlarımız ile bir araya geldiler. Mahallemizin eksikliklerini kendilerine gösterdik ve yerinde inceleyip talimat verdiler. Kendisine ve ekibine başarılı bir çalışma diliyor, saygılar sunuyorum" diye konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.