Iğdır Üniversitesi İle Erzurum Orman Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı

Tarih : 2019-09-17 / Kategori : Eğitim

Iğdır Üniversitesi  İle Erzurum Orman Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı

          Iğdır Orman İşletme Müdürü Taner Tazegün,  Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı makamında ziyaret etti. 
          Ziyaret esnasında Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ve Iğdır Orman İşletme Müdürü Taner Tazegün arasında Erzurum Orman Müdürlüğü işbirliğinde Üniversite’nin ağaçlandırılmasına yönelik protokol imzalandı.
 

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Iğdır Orman İşletme Müdürü Taner Tazegün, Üniversite ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını belirtti.
         Ziyarette Rektör Alma, üniversitemiz ile Orman İşletme Müdürlüğü arasında yapılabilecek işbirliği konusunda görüştü. Iğdır’ın daha da yeşillendirilmesi için üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını belirten Rektör Alma, “Üniversite olarak Iğdır’a yeşil alan kazandırmak konusunda iddialıyız. Verimli bir ova olan ilimizin etrafında bulunan dağların ağaçlandırılması konusunda işbirliği içinde olmamız gerektiğine inanıyorum. Üniversite kampüsü içinde yeşile büyük bir alan ayırdık. Yeşillendirme çalışmalarımız devam edecektir" dedi.
         Ziyaret, protokolün imzalanması ve  hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.