EĞİTİMDE YAŞAM ATÖLYESİ FİKRİNE BAŞARI ÖDÜLÜ

Tarih : 2019-09-18 / Kategori : Eğitim

EĞİTİMDE  YAŞAM ATÖLYESİ FİKRİNE BAŞARI ÖDÜLÜ

          Iğdır’ın Melekli Beldesi Melekli Şehit Er Aytekin Arslan İlkokulu  3. Sınıf öğretmeni Özkan Oğan, yaptığı etkinlikli eğitimle Valilik tarafından başarı belgesi ödüllendirildi.
         Eğitimde yenilikçi ve sıradışı bir yol takip ederek sınıfını bir  yaşam atölyesine çeviren sıradışı öğretmen  ezbere dayalı bir sistem yerine her çocuğun kendi ilgileri doğrultusunda öğrenme hakları olmasından dolayı bu modeli öğretmenlik mesleği boyunca geliştirmek için mücadele vermektedir. Farklı kişilikteki çocuklara bireysel ve  ilgileri doğrultusunda eğitimi ilke edinmiş olan Sınıf öğretmeni  Özkan Oğan,   Bu eğitim modeli nedeniyle sınıfında halıcılık,ebru sanatı,bir çok müzik aletinin bulunduğu müzik köşesi, artık materyalleri geri dönüştürme  köşesi, hayvanları besleme köşesi,kitap kafe köşesi  zeka oyunları köşesi,ahşap materyallerini değerlendirme  köşesi hobi bahçesi vs...köşeler kurmuştur.böylece bu köşelerde ilgileri doğrultusunda uğraşan çocuklar ileride veteriner kütüphaneci, yazar, müzisyen, ressam, ziraat mühendisi marangoz bilim adamı, çevre mühendis gibi çok çeşitli mesleklere ilgi ve yetenek geliştirmelerini sağlamıştır ,öğrencilerinin bu meslekleri yapan kişilerle  iletişime geçerek  meslekleri hakkında bilgi edinip  pekiştiren öğrenciler daha başarılı oldukları gözlemlendi.
             

       Her eğitim ve öğretim yılında daha farklı projelere  hayata geçirerek meslek hayatına devam eden öğretmen  Özkan Oğan ayrıca "Eğitimde 2023 vizyonu" çalışmalarına "YAŞAM AYÖLYESİ" projesini başarıyla sunarak Iğdır’da ki çalışkan ve güzide  öğretmenlerden biri olmayı hak kazanmıştır. Bu çalışmaları il milli eğitim müdürlüğünün teklifi ile  Iğdır Valisi Enver Ünlü  tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.
                Özkan Oğan’a, başarı belgesini Milli Eğitim Müdürü  Hakan Gönen  vererek tebrik edip başarılar diledi.

Foto Galeri
EĞİTİMDE  YAŞAM ATÖLYESİ FİKRİNE BAŞARI ÖDÜLÜ EĞİTİMDE  YAŞAM ATÖLYESİ FİKRİNE BAŞARI ÖDÜLÜ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.