ÖĞRENCİLERE SAHİP ÇIKALIM

Tarih : 2019-09-20 / Kategori : Eğitim

ÖĞRENCİLERE SAHİP ÇIKALIM

         Bir şehrin lokomotifi o şehrin üniversitesidir.
         Iğdır üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma göreve geldiği günden itibaren üniversitenin öğrenci sayısını artırmak için sürekli çaba sarf etmekte ve Iğdır halkının üniversiteye sahip çıkması için çağrıda bulunmaktadır.
 

            Bu çabaların neticesinde özel yurtlar yapılarak üniversite öğrencilerinin barınması sağlanmış ama yeterli olmadığı her fırsatta dile getirilmiştir.
Iğdır üniversitesine kayıt yaptıran öğrenciler Iğdır’a gelmeye başladılar. Ancak yurt bulamayan öğrencilerin çoğu barınacak yer bulamadıkları için kayıtlarını dondurmakta veya Iğdır’a gelmekten vazgeçmektedirler.
         Sevgili Iğdırlılar lütfen bu işe duyarlılık gösterelim ve evlerimizi öğrencilerimize kiraya verelim.
          Hepimizin çocuğu üniversitelerde okumakta ve barınma sorunu yaşamaktadırlar. Yani öğrencileri hor görmeyelim. Evimize zarar verir düşüncesiyle kiraya vermemezlik etmeyelim. Öğrencidir diye evlerimizi fahiş fiyatlara vermeyelim. İş insanlarımız özel yurtlar yaparak barınma sorununu çözmeli, Iğdır Üniversitesinin öğrenci sayısının artmasına katkıda bulunmalıdırlar. Devletimiz Iğdır’ın yurt sorununun göz önüne alıp, yeni yurtların yapılması için çalışma başlatmalıdır.
           Halkımızın ve yetkililerin duyarlılık göstereceğini ümit ediyoruz.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.