BU YILIN İLK ASFALTINI DÖKTÜK

Tarih : 2019-09-20 / Kategori : Genel Haber

BU YILIN İLK ASFALTINI DÖKTÜK

          Iğdır Belediyesi ekipleri, Özgür mahallesinde, 2019 yılının ilk asfaltını döktü.
          Çalışmaları Iğdır Belediye Başkanı eş Başkanları Yaşar Akkuş-Eylem Çelik, Eş Başkan Yardımcısı Yusuf Abay ve Meclis üyeleri yerinde inceledi. Eş Başkanlar ve mahalleli duygu dplu anlar yaşadı.
 

         Eş Başkanlar,’’2019 yılı içerisinde programa alınan bütün altyapı ve üst yapı belediyemizin bütün imkânları seferber edilerek çalışmalar son hızıyla devam etmektedir. Şu an itibari ile Özgür Mahallemizde Asfalt dökme işlemine başladık, çok mutluyuz. Halkımıza verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirerek, Kentimizi tozdan, topraktan ve çamurdan kurtararak daha yaşanabilir bir hale getireceğiz.
          Asfalt çalışmamız ile birlikte eş zamanlı olarak farklı noktalarda parke döşeme çalışmalarımızda devam etmektedir. 2019 yılı için 60 bin ton asfalt yaklaşık 20 km yol, 100 bin metre kare parke yapmayı planlıyoruz" dedi.
         Asfalt dökülen caddelerde, mahalle sakinleri Eş Başkanlara teşekkür ederek ikramda bulundular.
Emekli Mehmet Bilgin, Eş Başkanlara teşekkür ederken gözyaşlarına hakim olamadı. Mehmet Bilgin Allah sizlerden razı olsun, bu tür çalışmaları yapmak kolay değil, yaptığınız bu çalışmalar takdire şayandır. İnşallah şehrimizin bütün mahallelerinde bu çalışmaları yaparsınız dedi. Mehmet Bilgin Çalışmalara katılan eş Başkanlara ve çalışanlara karpuz ikram etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası