Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi 16 Ekimde Açılacak

Tarih : 2019-09-21 / Kategori : Eğitim

Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi 16 Ekimde Açılacak

        Iğdır Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi daha iyi bir hizmet sunabilmek adına Mediko Sosyal Binasına taşındı. 250 kişilik kapasiteye sahip olan ve 7/24 hizmet verecek olan kütüphane 16 Ekim’de açılacak.
 

          Iğdır Üniversitesi Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü Ziraat Fakültesinde 250 metre kare alan üzerine kurulu olan Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi öğrenci ve akademisyenlere daha iyi hizmet vermek için Mediko Sosyal Binasına taşındı.  1000 metre kare kapalı alana sahip Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi çok yakında hizmete açılacak.
         Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı İbrahim Kabalak, “Rektörümüzün tahsis ettiği 1000 metre kare alana sahip kütüphanemizde; bilgisayar çalışma odası, süreli yayınlar salonu, eğitim odası, grup çalışma salonu, günlük dergi okuma alanlarıyla öğrenci ve akademisyenlerimiz daha rahat ve konforlu bir şekilde vakit geçirebilecek” diye konuştu. 
          Açılışı 16 Ekim Çarşamba günü planlanan Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi ayrıca öğrencilerin faydalanacağı 7/24 salonu ile hizmet verecek. Ayrıca kütüphanenin kapasitesi 80 kişiden 250 kişiye yükseltildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.