SERKA İl Koordinatöründen Rektör Alma’ya Nezaket Ziyareti

Tarih : 2019-09-23 / Kategori : Eğitim

SERKA İl Koordinatöründen  Rektör Alma’ya Nezaket Ziyareti

          SERKA Iğdır İl Koordinatörü Ramazan Mutlu Doğaner ve Üniversite  akademisyenlerinden Öğr. Gör. Fehmi Veziroğlu ve Öğr. Gör. Elif Kırkkeseli Üniversite  Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı makamında ziyaret etti.
 

         Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, SERKA Iğdır İl Koordinatörü Ramazan Mutlu Doğaner ile üniversitemiz akademisyenlerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret esnasında geçtiğimiz ay Serhat Kalkınma Ajansı ile Üniversitemiz arasında “Tuzluca Tuz Terapi Uygulama ve Araştırma Merkezi Hayata Geçiyor” ve “Gelenekten Geleceğe Mesleki Eğitim Atölyeleri” isimli projelerin sözleşmelerinin imzalanmasından dolayı proje koordinatörü olarak emekleri geçen Öğr. Gör. Fehmi Veziroğlu ve Öğr. Gör. Elif Kırkkeseli’ye teşekkürlerini dile getirdi.
         Doğaner ve üniversitemiz akademisyenleri de Rektör Alma’nın misavirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Doğaner, bizler de Ajansımızın 2019 Yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı-05 kapsamında sunulan projeler için Serhat Kalkınma Ajansı Iğdır YDO Koordinatörlüğü olarak hazırlık aşamasında gereken desteği vereceklerini belirtti. Ayrıca görüşme esnasında 14-16 Kasım 2019 tarihlerinde Iğdır Üniversitesi ve SERKA işbirliğiyle gerçekleştirilmesi planlanan Uluslararası Geleneksel El Sanatları Çalıştayı hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.
          Dostane havada geçen ziyaret, Rektör Alma’nın SERKA Iğdır İl Koordinatörü Ramazan Mutlu Doğaner ve Üniversitemiz akademisyenleri Öğr. Gör. Fehmi Veziroğlu ve Öğr. Gör. Elif Kırkkeseli’ye teşekkür belgesi vermesinin ardından karşılıklı iyi niyet temennileri ile sona erdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.