Ziraat Fakültesi Oryantasyon Günleri Baladı

Tarih : 2019-09-30 / Kategori : Eğitim

Ziraat Fakültesi Oryantasyon Günleri Baladı

         Iğdır Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında Üniversitemizdeki eğitimlerine yeni başlayan öğrenciler için düzenlenen Oryantasyon Günleri başladı.
 

          Ziraat Fakültesi binası Amfi-3’te yapılan açılış programında; ilk konuşmayı yapan Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Gürbüz, Iğdır Üniversitesi ve Ziraat Fakültesi hakkında bilgiler verirken fakülte bölümlerinin öneminden söz etti. Dekan Yardımcısı Gürbüz’den sonra söz alan bölüm başkanları ise, bölümlerinin çalışma alanlarını ve mezunlarının, profesyonel iş hayattaki imkanlarını anlattı.
         Üniversitemizin misyonu, vizyonu, imkanları ve Ziraat Fakültesi bölümleri hakkında yapılan konuşmaların ardından verilen arada katılımcı öğrencilere ikramlarda bulunuldu.
          Üniversitemize yeni başlayan öğrencilerin çevreye uyum sağlamalarını kolaylaştırmak, Üniversitenin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla verilen oryantasyon eğitiminin ilk günü, BESYO ve Mediko Sosyal binalarının tanıtılmasıyla devam ediyor.
           27 Eylül 2019 tarihinde bitecek olan Oryantasyon Günleri, idari birimlerin sunumları ve tanıtım gezileriyle devam edecek.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası