ÜNSAL’DAN MEHMETCİĞE DESTEK MESAJI

Tarih : 2019-10-12 / Kategori : Genel Haber

ÜNSAL’DAN MEHMETCİĞE  DESTEK MESAJI

                   Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Serdar Ünsal ,Barış Pınarı Harekatı’na katılan askerlere destek mesajı yayınladı.
                 

 Ünsal, yaptığı yazılı açıklama da  Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı  başlattığı Barış Pınarı Harekatı’na katılan askerlere başarılar diledi.
                    Harekatın ülke bütünlüğü için önemine değinen Ünsal, “Türk Silahlı Kuvvetlerimiz Barış Pınarı Harekatı’na başladı. Askerlerimize başarılar temenni ediyorum. Allah’ım askerlerimize yardım etsin. Bu sadece terör örgütü PKK-PYD ile mücadele değil. Sınırlarımızın güvence altına alınması ülkemizin birliğinin korunması mücadelesidir.  Bu mücadelede Türk milleti birlik ve beraberlik içinde olmalı. Dualarımızla askerlerimizin yanında olmalıyız. Ülkemizin düşmanları çoktur. Düşmanlarımıza fırsat vermeyelim  .Birlik olalım.. Türkiye ayakta. Dualarımızı esirgemeyelim. Mehmetçiğimize başarılar uğurlar diliyorum. Zafer Türk milletinin olacaktır.” Şeklinde konuştu.
                Ünsal, Dernek olarak devletimizin milletimizin askerlerimizin yanındayız.Türk devleti olarak her türlü tehdit ve terör guruplarına gereken dersi vereceğiz.  “dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası