IĞDIR BELEDİYESİ’NDEN “DAHA TEMİZ BİR IĞDIR” KAMPANYASI

Tarih : 2019-10-12 / Kategori : Genel Haber

IĞDIR BELEDİYESİ’NDEN “DAHA TEMİZ BİR IĞDIR” KAMPANYASI

         Iğdır belediye meclisi bünyesinde oluşturulan, Çevre komisyonu ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından “Daha Temiz Bir Iğdır” için başlatılan temizlik kampanyası çerçevesinde sokak ve caddelerde çöp temizliği gerçekleştirildi.
 

           Temizlik kampanyasına, Iğdır Belediye   başkanı Yaşar Akkuş-Eylem Çelik, belediye   Başkan yardımcısı Yusuf Abay, Belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve personel katıldı. Sokakları temizledi.
          Ak Parti meclis üyesi Ercan Aksoy, Kampanya hakkında yaptığı açıklamada, Belediye başkanımız ve çevre komisyonumuzun almış olduğu bir karar. Şehrin muhtelif yerlerinde temizlik yapacağız.
          Vatandaşlarımızdan isteğimiz, cadde ve sokakları kirletmesinler dedi. Temizlik kampanyası, şehrin bazı sokaklarında yapıldı.
            Çöp temizliğinin ardından kampanya hakkında bilgi veren Iğdır Belediyesi   Başkanı Eylem Çelik, herkesin yaşadığı şehri kendi evleri gibi görmeleri gerektiğini belirtti. Bu şehirde yaşayan herkes esnaf olsun halk olsun bu şehir kirletilmediği sürece bu şehrin daha güzel ve yaşanabilir bir şehir olacağını düşünüyoruz.
          Çelik, “Biz Ekolojiyi Doğayı, savunan bireyler ve parti olarak, Temiz Iğdır, temiz Türkiye, temiz Dünya mantığını herkese yaygınlaştırmak adına, temizlik kampanyası başlattık. Çöpümüzde kentimizde bizimdir bizler yarınlarımıza güzel bir Dünya bırakmak adına farkındalık yaratmak istedik. Iğdır’da bu duyarlılık her geçen gün biraz daha artacaktır, toplum bu anlamda şehrine sahip çıkacaktır, bizlerde daha temiz bir Iğdır için üzerimize düşeni yapacağız, bu kampanyaya katılan herkese teşekkür ederim ” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.