Barış Pınarı Harekatı’na Iğdır Ülkü Ocaklarından Desdek

Tarih : 2019-10-17 / Kategori : Genel Haber

Barış Pınarı Harekatı’na  Iğdır Ülkü Ocaklarından Desdek

        Iğdır Ülkü ocakları Barış pınarı harekatına desdek vermek için toplantı düzenledi.  Toplantıya  Karakoyunlu Belediye Başkanı Bayramali Ballı ve Iğdır Ülkü Ocakları Başkanı  Mutluhan Kaşkar ve ülkücü gençler katıldı.
     

            Toplantıda konuşan Iğdır Ülkü Ocakları Başkanı  Mutluhan Kaşkar, şunları kaydetti; Geçtiğimiz günlerde devletimiz Barış Pınarı Harekatı’na karar vermiştir. Ordumuz da Aslanlar gibi operasyon yapıyor ve vatan hainlerinin inlerini başlarına yıkıyorlar.
         Bu operasyonlar Türkiye Cumhuriyeti’nin istikbali ve gelecek yıllara huzurlu girmesi için alınan kararlardır.
          Barış Pınarı Harekatı’nda Türk milletinin huzuru için şehit olan Mehmetçiklerimize yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Aynı zamanda şu an operasyon yapan Mehmetçiklerimize de Allah’tan güç ve kuvvet niyaz ediyoruz.
          Dikkat ederseniz az önce ve şu an söylediklerimde hep operasyon dedim çünkü bu bir savaş değildir. Savaşın kazananı yoktur ve milliyeti olan devletler arasında yapılır. Operasyon ise teröristlere, eşkıyalara yapılır. Öyle gündeme getiriyorlar ki Türk Milleti savaşa girmişçesine algı oluşturmaya çalışıyorlar. Devletimiz bölücü vatan hainlerine operasyon yapmaktadır.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası