Atatürk Mahallesin’den Başkan Yaşar Akkuş’a Ziyaret

Tarih : 2019-10-19 / Kategori : Genel Haber

Atatürk Mahallesin’den  Başkan Yaşar Akkuş’a Ziyaret

        Atatürk Mahallesi Sakinleri, Iğdır Atatürk Mahallesi Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu ve Atatürk Mahallesi Muhtar Vekili Belediye Başkanı Yaşar AKKUŞ’u Makamında ziyaret etti.
 

Atatürk Mahallesinin Genel Sorunları Hakkında Bilgi Alış verişi yapıldı.
Başkan Akkuş’u ziyaret eden heyet, Atatürk mahallesinin sorunlarını belirten dosyayı Başkan Yaşar Akkuş’a verdiler.
Heyet, Atatürk Mahallesi geneline İmar Planın da geniş ve uygun olan Cadde ve Sokaklarımıza 5 kat verilmesini ve diğer Cadde ve sokaklarımız da 4 kat verilmesini istiyoruz.
        Mahallemizin kullanım alanının İmar Planında düzeltilmesi 100’de 40 iken 35’e ve son olarak 30’a düşürüldü. İmar Planında yeniden düzenlenmesini istiyoruz.
        Mahallemize Yaşlı ve büyüklerimizin oturacağı Sosyal, Kültürel ve aş evi yapılmasını istiyoruz.
Mahallemiz de İyi ve Güzel bir İlkokul yapılması için Okul Alanın Yerinin İmar Planında iyi belirlenmesi ve Okul alanında vatandaşın tapusu olduğu için İlkokulumuz yapılamıyor. İmar Planında uygun alana taşınması.    Kanalizasyon olmayan cadde ve sokaklarımıza da çekilmesi hususunu. Atatürk  Mahallesinde asfalt olmayan tüm yollarımıza asfalt dökülmesi önem arz etmektedir. Dediler.
        Iğdır belediye  başkanı Yaşar Akkuş, gelen heyete, Iğdır'ın sorunlarını sokak sokak bildiğini dolayısıyla belediyemizin imkanlarının kısıtlı olduğunu, buna rağmen yapılması gerekenleri yapmaya çalıştıklarını iletti.
         Başkan Akkuş Hakveyis mahallesini ve diğer mahalleleri örnek göstererek, buraları şehir yapmak için 30 yıl lazım,
        Iğdır'ın genelinde 18. Madde sorunu var, park sorunu var, yol, kaldırım ve kanalizasyon sorunu var.
          Erzurum ile Iğdır'ın yüzölçümü aynı. Erzurum belediyesinin geliri 60 Milyon bizim gelirimiz 4 milyon. Bizler yönetimi devir aldığımızdaki imar planıyla devam edeceğiz. Atatürk mahallesine 2 aş evi yapacağız, park sorununu çözeceğiz.
Başkan Akkuş, en geç Aralık ayında temizlik konusunu konuşulmayacak şekilde çözeceğiz. Dedi
Gelen heyet, Belediye Başkanı  Yaşar AKKUŞ’un Atatürk Mahallesinin Genel Sorunlarını özenle dinlediği için gerekli notları alıp, sıcak ev sahipliği, güler yüzlü olması ve samimiyeti için Atatürk Mahallesi Sakinleri adına, Iğdır Atatürk Mahallesi Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu adına ve Atatürk Mahallesi Muhtar Vekili Adına Teşekkür ederiz. Dediler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.