İl Sağlık Müdürü Nevruz Erez Görevine Başladı

Tarih : 2019-10-22 / Kategori : Sağlık

İl Sağlık Müdürü Nevruz Erez Görevine Başladı

             Geçtiğimiz hafta Iğdır il sağlık müdürlüğüne atanan Op. Dr. Nevruz Erez bu gün Iğdır’a gelerek görevine başladı.

              Daha önce Iğdır Devlet Hastanesi Başhekimliği yapan ve ardından Ankara Keçiören Araştırma Hastanesi Başhekim yardımcılığına atanan Dr. Nevruz Erez, geçtiğimiz hafta Iğdır İl Sağlık Müdürlüğüne atandı ve bu gün Iğdır’a gelerek yeni görevine başladı.

        İlk açıklamasını yapan İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Nevruz Erez şöyle dedi: “Yıllarımı sağlık camiasına adamış bir hekim olarak Iğdır’ın sağlık sorunlarını en ince ayrıntısına kadar biliyorum. Allah’ın izni ile hükümetimizin desteği ile ilimizin sağlık sorunu en kısa sürede giderilecektir. Iğdır Devlet hastanesi sevk yapan bir il olmayacak, tedavi sunan bir il olacaktır. Başhekimlik yaptığım dönemde başlattığım Anjiyo ünitesinin açılması için ne gerekiyorsa yapacak, halkımızın sağlığını birinci önceliğimiz olarak göreceğiz. İnşallah en kısa sürede sağlık teşkilatlarında ki değişiklikler gözle görülür düzeyde fark edilecektir. Bizim için insan sağlığı her şeyden önemlidir. Bunun için yorulacak, yorulurken de bundan şikâyetçi olmayacağız.” Dedi.

         İl Sağlık Müdürlüğüne atanan ve bu gün itibariyle görevine başlayan Op. Dr. Nevruz Erez’e yeni görevinde başarılar dileriz.   

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.