ÖĞRENCİLERDEN MEHMETCİĞE SELAM..

Tarih : 2019-11-04 / Kategori : Eğitim

ÖĞRENCİLERDEN MEHMETCİĞE SELAM..

        Iğdır 70.Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Barış Pınarı haraketinde görev aşlan askerlere selam gönderdiler.
        Iğdır 70.Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Okul Bahçesinde  Barış Pınarı Harekatı´na katılan Mehmetçiğe destek için etkinlikler düzenledi.
       

  70.Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Okul kulüplerinden olan Kültür ve Edebiyat, Kütüphanecilik, ,Demokrasi ve İnsan hakları , Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma , Spor , Gezi Tanıtım ve Turizm ve Değerler kulübü Öğretmen ve Öğrencilerinin ortak hazırladıkları  Barış planı Harekatında şehit olan Askerlerimizi anmak , Gazilerimize destek ve Selam göndermek aynı zamanda okul öğrencilerimizde Milli birlik ve beraberlik duygusu oluşturmak amacıyla program düzenlendi .                
                Program saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması , Naciye PARLAR ‘ın Atatürk’ün gençliğe hitabesini okuması ve  Öğrenciler tarafından gençliğin Ataya cevabı ayrıca Okulda Barış pınarı harekatı ve Vatan konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında 1.,2.,ve 3. Olanlara da kitap hediye edildi .             
         Öğrenciler, gazetecilere yaptığı açıklamada, kahraman Mehmetçiğin vatanı ve bütün mazlumlar için Suriye’de Barış Pınarı Harekatı’na girdiğini hatırlatarak “Biz de Türk gençleri olarak burada, Mehmetçiğimize destek amaçlı ‘Mehmetçik şiiri Bayrak şiiri ve dualar okuyarak’ destek olmak istedik. Hiç kimse şunu unutmasın, şehitleri ölmez, bu vatan da bölünmez. ” dediler.
          Öğrenciler, Mehmetçiğin yanında olmak, onlara selam ve dua göndermek amacıyla programın düzenlendiğini söyleyerek Bu etkinliğimize destek veren ve organize ederek hep yanımızda olan değerli Okul müdürümüz Yılbay  Güngör ve Müdür Yardımcısı Naciye Parlar  ’a, ve okulumuz öğretmenlerine çok teşekkür ediyoruz. “şeklinde konuştular.
              Program sonunda    Okul Müdürü Yılbay Güngör’de Emeği geçen Öğretmen Arkadaşlara ve Öğrencilerimize teşekkür ederim.”dedi

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.