Iğdır Üniversitesi “Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri”nde Stant Açtı

Tarih : 2019-11-07 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Üniversitesi “Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri”nde Stant Açtı

         Iğdır Üniversitesi, Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (KAISİAD) öncülüğünde İstanbul’da düzenlenen "4. Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri"nde stant açtı.
   

     31 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında İstanbul Maltepe sahilinde düzenlenen 4. Kars, Ardahan,
Iğdır Tanıtım Günleri’nde; Kars, Ardahan ve Iğdır illerinden çok sayıda kurum, sivil toplum kuruluşu (STK) ve hemşehri derneği Kars, Ardahan ve Iğdır’ın tarihini, kültürünü ve yöresel ürünlerini tanıtmak için etkinlik yaptı. Üniversitemiz de, kurumumuzu temsil etmek ve
ilimizin tanıtımına katkı sunmak amacıyla 4. Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri’nde bir stant açtı.
        “Ziyaretçilerimiz Üniversitemiz standına yoğun ilgi gösterdi” Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Zeynep Deniz ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu idari personeli Murat Turan’ın görevli olduğu Iğdır Üniversitesi standına ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. Görevli Murat Turan; “Üniversitemizi layıkıyla temsil etmek, ilimizin tanıtımına da katkı sunmak amacıyla Iğdır Üniversitesi olarak, 4. Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri’nde stant açtık. Ziyaretçilerimiz Üniversitemiz standına yoğun ilgi gösterdi. Standımızda yer alan tanıtım materyalleri tükenirken, hediyelik tuz eşyalar da büyük ilgi çekti.” şeklinde konuştu.
Bakan Arslan ve Başkan İmamoğlu da standı ziyaret etti.
        4. Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri’ndeki Iğdır Üniversitesi standını; eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu da ziyaret etti. Iğdır Üniversitesi standını ziyaret eden yetkililer, Üniversitemizdeki yenilikler ve Rektörümüz Prof.
Dr. Mehmet Hakkı Alma’nın çalışmaları hakkında bilgi alırken; stant görevlilerimiz de, Üniversitemiz ve öğrencilerimizin ihtiyaçlarını yetkililere ilettiler.
4. Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri’ndeki Iğdır Üniversitesi standı, İstanbul’da yaşayan
Iğdırlıların yanı sıra diğer ziyaretçilerden de büyük ilgi gördü; standı ziyaret eden birçok kişi ve grup, stant önünde ve Iğdır Üniversitesi bayrağıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.