VELİLER SİNEMADA BİR ARAYA GELDİ

Tarih : 2019-11-07 / Kategori : Eğitim

VELİLER SİNEMADA  BİR ARAYA GELDİ

        Melekli Şehit Er Aytekin Arslan İlkokulu 3/A sınıf öğretmeni Aykız Aras ,öğrencilerinin anneleriyle birlikte sinemaya giderek beraber film izlediler.
           

           Hazırladığı değişik projelerle öğrencileri ve velileriyle güzel bir diyaloğ kurarak sınıf başarısını artıran Aykız Aras,Öğrenci velilerine de bir şeyler verebilmek onlarla kaynaşmak adına  topluca sinemaya giderek beraber film izleyip güzel vakit geçirdiler.
              Melekli Şehit Er Aytekin Arslan İlkokulu 3/A sınıf öğretmeni Aykız Aras,” Hayatında ilk defa sinemaya gidenler, en son ne zaman gittiğini hatırlamayanlar... Öğrencilerimin anneleriyle birlikte sinemaya gidip film izledik. Yaptığımız etkinlikten çok memnun kaldılar. Özellikle hayatında ilk defa sinemaya gidenler filmden önce çok heyecanlıydı. Film bittiğinde ise büyülenmiş gibilerdi. Sinemada film izlemenin çok ayrı bir zevk olduğunu söyleyip durdular. İçlerinden bazıları da çok uzun zaman önce sinemaya gittiklerini belirtip “kendimize özel zamanlar ayıramıyoruz, hep çoluk çocuk, iş güç derken kendimizi unutuyoruz. Bu akşam sayenizde kendimizi hatırladık” dediklerinde dünyalar benim oldu. Onları bir günlükte olsa rutin hayatlarından uzaklaştırıp kendilerine özel, kendileri için zaman geçirmeğe vesile olmak beni de çok mutlu etti. Hep derler ya önce kendini mutlu et ki etrafını mutlu edebilesin. O akşam öğrencilerimin anneleriyle kararlaştık. Fırsat buldukça, birlikte bu tür etkinliklere katılacağız. Kadınlarımız sadece mutfakta, tarlada vs. iş sahalarında değil farklı sosyal ve kültürel aktivitelerde de bulunmalı ki hem çocuğunun eğitimine hem de ülke aydınlanmasına katkıda bulunabilsin.”dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.