Arınç: AK Parti Türkiye’nin sigortasıdır”dedi

Tarih : 2019-11-07 / Kategori : Siyaset

Arınç: AK Parti Türkiye’nin sigortasıdır”dedi

              Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Bülent Arınç, AK Parti’nin Türkiye’nin sigortası olduğunu belirterek, “Bu sigortayı attırmamak lazım. Yoksa birbirimize düşeriz, parçalanırız kuvvetimiz gider” dedi. 
                Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Bülent Arınç, AK Parti Iğdır Teşkilatı’nın Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.
               

          Kültür Merkezi’ndeki toplantıda konuşan Arınç, siyasi geçmişini özetledi. 17 yıldır iktidarda olan AK Parti’nin önemli hizmetler yaptığını ifade eden Arınç, şunları söyledi:
        “Size AK Parti’nin temelindeki sırrı beraberlik, birlik, birbirimize olan muhabbetimiz, halka olan ilişkimizdir. Her seçimde 78 ilden milletvekili çıkarırdık. Oysa CHP’nin 35 ilde vekili olmazdı, CHP’yi arkamızdaki parti olduğu için söylüyorum. Kimisi belli bir bölgenin, kimisi sahillerin partisi. Bizim sahili, doğusu, güneydoğusu her yerden vekilimiz olurdu. Biz Türkiye’nin partisiydik. Bu beraberliğimiz devam edecek, bu sıkıntılı günlerimizi atlatacağız.”
               İktidar olarak Kürtleri hiçbir zaman düşman olarak görmediklerini siyasi tercihlerinin AK Parti olmasını isterim çünkü bu ülkeye en büyük hizmetleri biz yaptık. Kürtleri hiçbir zaman düşman görmedik. Türkiye’yi düşünün AK Parti Türkiye’nin sigortası. Bu sigortayı attırmamak lazım. Birbirimize düşeriz, parçalanırız, kuvvetimiz gider. Başka hangi parti Türkiye’yi idare edebilir” diye konuştu.
  Arınç ,daha sonra Iğdır valiliğini ziyaret etti.
       Daha sonra AK Parti İl Başkanlığına geçen Arınç, burada da partililerce karşılandı. Bir süre burada partililerle sohbet eden Arınç, Yeni Dünya Vakfı Iğdır Şubesini de ziyaret etti.

       AK Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz’ın eşlik ettiği Arınç, bu ziyaret sonrası da Millet Kıraathanesi’nde vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra AK Parti İl Başkanlığına geçen Arınç, burada da partililerce karşılandı. Bir süre burada partililerle sohbet eden Arınç, Yeni Dünya Vakfı Iğdır Şubesini de ziyaret etti.
        AK Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz’ın eşlik ettiği Arınç, bu ziyaret sonrası da Millet Kıraathanesi’nde vatandaşlarla sohbet etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası