Yeni Dünya Vakfı Iğdır Şubesi Dualar Eşliğinde Açılışı yapıldı

Tarih : 2019-11-09 / Kategori : Genel Haber

Yeni Dünya Vakfı Iğdır Şubesi  Dualar Eşliğinde Açılışı yapıldı

         Yeni Dünya Vakfı Iğdır Temsilciliği, yoğun katılımın olduğu görkemli bir programla açıldı.
          Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın millet kıraathanesi projesinden esinlenerek hayata geçirilen Yeni Dünya Vakfı “Kitap ve Kahve Evi”  Iğdır il Müftüsü Mustafa Tekin’in yaptığı dua ile açılışı gerçekleştirildi.
 

         ‘Yeni Dünya Vakfı Kitap Kahve’nin Iğdır’daki açılışını; Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, Yeni Dünya Vakfı Iğdır Şube Başkanı Abdulcabbar Baştemur, siyasi parti temsilcileri,  Kurum Müdürleri,   vakıf yöneticileri ve davetlilerin  katılımı ile gerçekleştirildi.
        Programın Açılış konuşmasını Yeni Dünya Vakfı Iğdır Şubesi Başkanı Abdulcabbar Baştemur,  yaptı. Baştemur yaptığı konuşmada şunları kaydetti; Yeni bir dünya için çalışıyoruz anlayışı ile yola çıkan vakfımız, öncelikle gençlerimizi ahlaklı, kültürlü,milli manevi değerlere bağlı yeniliklere açık dürüst aydın  bir siyaset insanı olmalarını sağlayarak milleti için çalışan gençler yetiştirmektir.  Yeni bir dünya kurulması için sorumluk almaktan çekinmeyen kişiliği ve karakteri sağlam kendisini ülkesine ve insanlık alemine vakfetmiş gençler yetiştirmek için yola çıkan vakfımızın Iğdır şubesini açmış bulunuyoruz. Şubemizde her gün gençlerimiz ders çalışıp kitap okuyabilecektir. İlimize hayırlı olsun.”dedi.
Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, Bu gün Yeni Dünya vakfı Iğdır Şubesinin açılışını yapmak için burdayız. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.
Bu gün bu görkemli açılışı sizinle yapmanın sevincini ve heycanını yaşıyoruz. 
         Yeni bir dünya için çalışıyoruz. 23 Yıllık yolculuğunda çok ciddi çalışmalara imza atarak bu günlere geldik. Zulmün, haksızlığın kan ve göz yaşının hükürman olduğu bir dünya’da hakkın adaletin şevkatin, ve sevginin hakim olduğu bir dünya özlemidir Yeni dünya... 
         Yeni Dünya Vakfı olarak Kurulduğumuz günden itibaren çok çeşitli sosyal kültürel faaliyetler yapmaktayız ve gençlerimize gönül diliyle dokunmak için gayret etmekteyiz. Burs faaliyetlerimiz ve yurt hizmetlerimiz devam ederken, farklı illerde bulunan şube ve temsilciliklerimiz ile ülkemize, ülkemizin insanına ve evlatlarımıza şuurlu, ümmete, millete ve devletimize faydalı bireyler olabilmeleri için hizmet vermekteyiz. Allah rızasınını kazanmak için bu yoldayız. Iğdır’ın vefasını çalışkanlığını çok iyi biliyorum. İnanıyorumki burada bir çok hayırlı işe imza atacaktır. Bu günde bizleri vefalı dostlarıyla buluşturan Iğdır şube başkanımız Abdulcabbar Baştemur’a Yönetim kuruluna ve siz vakıf gönüllülerine çok teşekkür ediyor. Iğdır şubemizin Iğdır gençliğine halkına hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

        Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır gibi güzel bir şehirde, böyle güzel hizmetler verecek bir kuruluşun açılmasından ötürü mutluyuz. İnşallah güzel bir bina ve kadro ile Iğdır’ımız da en iyi hizmeti sunar.  Yeni Dünya Vakfı Iğdır Temsilciliğine ve yönetimine  Başarılar diliyorum, Allah muvaffak etsin” dedi.
         Program Protokol tarafından kurdale kesimi, İkram verilmesi ile devam etti.
          Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, Yeni Dünya Vakfı Iğdır Şube Başkanı Abdulcabbar Baştemur, ve vakıf yöneticileriyle birlikte Ak Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz’ı, Iğdır il Müftülüğünü, Iğdır Üniversitesini, ardından İl Sağlık müdürlüğünü ziyaret etti. 

Foto Galeri
Yeni Dünya Vakfı Iğdır Şubesi  Dualar Eşliğinde Açılışı yapıldı Yeni Dünya Vakfı Iğdır Şubesi  Dualar Eşliğinde Açılışı yapıldı Yeni Dünya Vakfı Iğdır Şubesi  Dualar Eşliğinde Açılışı yapıldı Yeni Dünya Vakfı Iğdır Şubesi  Dualar Eşliğinde Açılışı yapıldı

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası