Rektör Vekili Çelebi, Mevlid-i Nebi Haftası Münasebetiyle Düzenlenen Konferansa Katıldı

Tarih : 2019-11-12 / Kategori : Eğitim

Rektör Vekili Çelebi, Mevlid-i Nebi Haftası Münasebetiyle Düzenlenen Konferansa Katıldı

        Iğdır Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Selahattin Çelebi, Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle İl Müftülüğü tarafından Iğdır Üniversitesi Karaağaç Kampüsünde düzenlenen “Peygamberimiz ve Aile” konulu konferansa katıldı.
 

        Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen’in de katılımıyla düzenlenen programa kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretim görevlileri, din görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 
        Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program, İl Müftüsü Mustafa Tekin tarafından açılış konuşmasının yapılması, aile konulu sinevizyon gösterimi, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı tarafından “Peygamberimiz ve Aile” konulu konferans verilmesi ve  Vali Ünlü, tarafından katılımcılara hediye ve gül takdimi ile sona erdi. Programın ardından ise Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen,  Iğdır İl Müftüsü Mustafa Tekin ve Üniversitemiz Rektör Vekili Selahattin Çelebi, Genel Sekreterimiz Nedim Duman ile birlikte Şehit Bülent Yurtseven Kampüsünde bulunan Seyir tepesini gezdiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.