ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Tarih : 2019-11-14 / Kategori : Genel Haber

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

        OSB toplantı salonunda Iğdır Valisi Enver Ünlü başkanlığında yapılan toplantıya, OSB yönetim kurulu üyeleri, Özel idare genel sekreteri Ferhat Akkuş, Iğdır Belediye Başkanı Yaşar Akkuş, OSB Başkanı Hakan Aras, Ticaret odası Başkanı Kamil Arslan ve İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Sarıtaş katıldı.
         Iğdır Valisi Enver Ünlü ve beraberindekiler, Organize Sanayi Bölgesi girişinde yeni oluşturulan fidanlıkta, OSB Müteşebbis Heyeti ve yatırımcıları adına düzenlenen fidan dikme etkinliğine katıldı ve sonrasında OSB yönetim kurulu toplantısı yaptı.
 

         Düzenlenen toplantıda, OSB’nin doğalgaza kavuşturulması ve burada yapılacak olan kreş ile kurulacak olan tekstil kentin değerlendirmesi yapıldı.
Vali ve beraberindekiler, OSB’de 10 bin metrekare üzerine kurulan ve kısa zamanda açılışı yapılacak olan, Tekstil fabrikasında incelemede bulundu, Tekstil fabrikasını kuran iş adamı, fabrika hakkında yetkililere bilgi verdi.
          Ayrıca Tarım ve Orman Bakanlığınca başlatılan “Geleceğe Nefes Ol” projesi kapsamında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan himayelerinde “11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü” ilan edilmesi üzerine, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının, ülke genelindeki OSB’lerin yeşillendirilmesi talimatı ile ilgili ilimizdeki OSB’de yapılacak olan ağaçlandırma çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.