KİTAP KAFE AÇILDI

Tarih : 2019-11-16 / Kategori : Genel Haber

KİTAP KAFE AÇILDI

Bağlar Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi Aydın İş merkezi Nar Et yanında Kitap kafe açıldı.

         Iğdır Valisi Enver Ünlü tarafından açılışı yapılan kitap kafe; Yusuf Celayir ve kardeşleri tarafından kurulan Kitap Kafenin açılışına Vali  Enver ÜNLÜ, Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuri GULİYEV, İş Kur müdürü Halis Erdoğan, kurum ve kuruluş müdürleri ve kalabalık bir halk katıldı. 
İl Müftüsü Mustafa TEKİN tarafından dua okundu. Müftü, hadislerle okumanın faydalarını anlattı. Böyle güzel bir mekâna sahip çıkmak gerektiğini dile getirdi. 
       Vali Enver Ünlü açılış konuşmasında: Bugün Iğdır’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıl dönümüdür. Sabah güzel törenler yaptık. Akşam da Kültür Merkezinde yapacağımız programla da kutlamalara devam edeceğiz.
        Bu güzel günde böyle bir mekânın açılışından büyük bir mutluluk duyuyorum. “Kurtuluşumuz ve Kuruluşumuz Günümüz Kutlu Olsun” Yüce Dinimizin ilk emri okudur. Bu açılışı sizlerle yapmaktan büyük bir gurur duyuyorum. Hayırlara vesile olsun dedi.
Kitap Kafe 600 metre karelik bir alanda her çeşit kitap ve kırtasiye bulunmanın yanında sıcak bir ortamda içecek ve tatlı, pasta çeşitlerinin bol olduğu bir mekânda hizmet vermektedir.
Iğdır’ımıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.