BELEDİYE ÇALIŞANLARI VE MECLİS ÜYELERİ İLE BİRLİKTE 934 ADET FİDAN DİKİLDİ

Tarih : 2019-11-16 / Kategori : Genel Haber

BELEDİYE ÇALIŞANLARI VE MECLİS ÜYELERİ İLE BİRLİKTE 934 ADET FİDAN DİKİLDİ

          Iğdır Belediyesi tarafından 14 Kasım Mahallesi sınırları içerisinde bulunan 14.979 metrekarelik alana 934 adet fidan dikimi yapıldı
  14 Kasım Mahallesi sınırları içerisinde kalan alana Iğdır Belediye çalışanları ile birlikte 934 adet fidan dikimini gerçekleştiren, Belediye  Başkanı Yaşar   Akkuş ve Eylem Çelik, “Iğdır Belediyesi olarak doğaya, yeşile büyük önem veriyoruz dedi.
  Başkanlar, Daha yeşil, daha güzel bir Iğdır’da yaşamak hepimizin ortak arzusu. Bu hedef doğrultusunda Iğdır Belediyesi olarak yeşil alanlarımızın ve park alanlarımızın sayılarını arttırıyoruz.
 

        BOŞ OLAN ALAN YEMYEŞİL BİR ALAN OLACAK
         Bugün de daha yeşil bir doğa ve Iğdır için Meclis üyelerimiz ve çalışanlarımız ile birlikte 934 adet fidanı 14 Kasım Mahallemizde toprak ile buluşturduk.
         Meclis üyelerimiz ve çalışanlarımız ile birlikte toprakla buluşturduğumuz fidanların bakımı ve korunması Iğdır Belediyesi tarafından yapılacak. İnşallah şuanda boş olan bu alan,10 yıl sonra içerisinde diktiğimiz bu fidanların boy verdiği yemyeşil bir alan olacak” ifadelerini kullandı.
          Iğdır Belediyesi Park ve Bahçeler birim müdürü Emrah Uca, bu alan daha önce çöp dökülen bir yerdi, bizde burasını ve başka yerleri ağaçlandırmak için çalışıyoruz.
        Cadde, sokak ve yol kenarlarında, ağaçlandırma çalışmalarımız mevsim şartları göz ününe alınarak devam edecek dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.