IĞDIR PARK CERRAHİ TIP MERKEZİ AÇILDI

Tarih : 2019-11-23 / Kategori : Sağlık

IĞDIR PARK CERRAHİ TIP MERKEZİ AÇILDI

                  Iğdır da Özel Park Cerrahi Tıp Merkezi, Sağlık Müdürü Dr. Nevruz Erez, Havaalanı Müdürü Fikret Bağca ve Eski Ak parti İl başkanı Ahmet Tutulmaz, Gençlik Spor il müdürü Şerafettin Yiğit’in de aralarında bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğunun katılımı ile hizmete açıldı.
         

           Törende konuşan Tıp merkezi  sahibi  Aydın Özcan, Sağlık hizmetlerine yeni bir açılım kazandıracak olan hastanenimizin  açılışına icabet ettiğiniz için teşekkür ederim. Tıp merkezimiz ileride daha fazla doktorlar hizmet verecektir. Şu anda Çocuk ve Kadın Doğum üzerine hizmet vermekteyiz. Hizmete başladığımız günden buyana Iğdır halkının göstermiş olduğu yakın ilgiye teşekkür ederim.”dedi.
            Eski Ak parti İl başkanı Ahmet Tutulmaz’da“  Bu tür tıp merkezlerinin Iğdır'da açılıyor olmasının, halkın daha iyi sağlık hizmeti alabilmesine önemli katkıda bulunacağınan eminim. Özellikle sağlık ve eğitim  bizim için çok önemlidir. 
Gerek sağlık gerekse eğitim alanında özel sektörün iş yapması taraftarıyım. Bu gün açılışını yapmış olduğumuz tıp merkazi ilimizde çok büyük bir boşluğu dolduracaktır. “dedi.
Tutulmaz, Bu arkadaşlarımızın gerek Doğubayazıt gerekse Iğdır’da ki yatırımlarından dolayı iş tecrübelerine şahidim. sağlık alanında çok kıymetli doktor ve sağlık çalışan arkadaşlarımızında Iğdır’a çok güzel hizmetler vereceğine inanıyorum. Bu hizmetlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum.“ şeklinde konuştu.
            Iğdır’da tıp merkezinin açılışı, okunan duanın ardından yapılırken, birimleri gezen konuklara hastane yöneticileri tarafından bilgiler verildi.

Foto Galeri
IĞDIR PARK CERRAHİ TIP MERKEZİ AÇILDI IĞDIR PARK CERRAHİ TIP MERKEZİ AÇILDI IĞDIR PARK CERRAHİ TIP MERKEZİ AÇILDI IĞDIR PARK CERRAHİ TIP MERKEZİ AÇILDI

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası