İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım'dan Rektör Alma'ya Tebrik Mektubu

Tarih : 2019-11-26 / Kategori : Eğitim

İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım'dan Rektör Alma'ya Tebrik Mektubu

          İstanbul Milletvekili ve Türkiye-Azerbaycan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Şamil Ayrım, “I. Uluslararası 20. Yüzyılın İlk Yarısında Türk-Ermeni İlişkileri Sempozyumu”na emeği geçenleri, Iğdır Üniversitesi Rektörü ve I. Uluslararası 20. Yüzyılın İlk Yarısında Türk-Ermeni İlişkileri Sempozyumu Onursal Başkanı Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma nezdinde tebrik etti.
 

İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, Rektör Alma’ya hitaben yazdığı tebrik mektubunda; Ermenilerin “soykırım” iddialarını gündemde tutmak ve dünya kamuoyunda “Türkleri haksız duruma düşürmek” için faaliyetlerine devam ettiğini belirterek; “Bu sebeple gerçekleştirmiş olduğunuz, başarılı ve verimli geçen Sempozyum; asılsız iddialarla Türk Milletini uluslararası kamuoyu önünde mahkum etmeye yönelik çalışmaların yalan olduğunu bir kez daha açıkça ortaya koymaktadır.” ifadelerini kullandı.
Milletvekili Ayrım, Rektör Alma’ya mektubunu; “Kamuoyunun dikkatine sunmuş olduğunuz sempozyum sonucunda belirlenen öneriler Ermeni iddialarını bertaraf etmede büyük önem taşımaktadır. Bu önerilerin hayata geçirilmesi aşamasında Sizlerle beraber gereken tüm çalışmaların içinde yer alarak TBMM zemininde katkı vermeye hazır olduğumu beyan eder, selam ve saygılarımı sunarım.” şeklinde bitirdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası