I. Uluslararası Iğdır Geleneksel Türk Sanatları Çalıştayı Düzenlenen Gezi ile Sona Erdi

Tarih : 2019-12-04 / Kategori : Eğitim

I. Uluslararası Iğdır Geleneksel Türk Sanatları Çalıştayı Düzenlenen Gezi ile Sona Erdi

         Iğdır Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) iş birliğiyle düzenlenen I. Uluslararası Iğdır Geleneksel Türk Sanatları Çalıştayı, İshakpaşa Sarayı’na düzenlenen gezi ile sona erdi.
 

          Iğdır Üniversitesi Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü Mediko Sosyal Binasında gerçekleşen I. Uluslararası Iğdır Geleneksel Türk Sanatları Çalıştayı, 28-29 Kasım tarihlerinde yapılan oturumların ardından 30 Kasım Cumartesi günü katılımcılar için düzenlenen İshakpaşa Sarayı gezisi ile sona erdi. Çalıştay düzenleyicilerinden Öğr. Gör. Elif Kırkkeseli, Çalıştay’la ilgili şu değerlendirmede bulundu; “Çalıştay’ın ilk iki günü, akademik açıdan çok verimli geçti. Katılımcıların ilgisi, bizleri fazlasıyla mutlu etti. Dışarıdan gelen akademisyenlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için, Iğdır Üniversitesi olarak büyük gayret gösterdik. Çalıştay katılımcılarımız için İshakpaşa Sarayı’na bir gezi düzenledik. Düzenlediğimiz bu geziyle de Çalıştay sona erdi.”
       Öğr. Gör. Kırkkeseli, Çalıştay kapsamında Mediko Sosyal Binasında açılan el sanatları sergisinin ve düzenlenen workshopların da çok sayıda ziyaretçi çektiğini belirtti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası