BESYO İçin Alınan Kaynak Kitaplar, Üniversite Kütüphanesindeki Yerlerini Aldı

Tarih : 2019-12-06 / Kategori : Genel Haber

BESYO İçin Alınan Kaynak Kitaplar, Üniversite Kütüphanesindeki Yerlerini Aldı

        Iğdır Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek okulu bölümleri için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından kaynak kitap alımı yapıldı.
.

 

          Üniversitemizin hızla gelişen akademik birimlerinden biri olan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun (BESYO) Antrenörlük Eğitimi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Rekreasyon, Spor Yöneticiliği bölümlerinde kullanılmak üzere Iğdır Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi’ne kaynak kitap alımı yapıldı.
           BESYO akademisyenleri ve öğrencilerinin kullanımına sunulan kaynak kitaplar, Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi raflarında yerlerini alırken BESYO Müdürü Doç. Dr. Alper Cenk Gürkan ve Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı İbrahim Kabalak hazır bulundu. Kütüphaneye alınan kaynak kitapları Başkan Kabalak’tan teslim alan Doç. Dr. Gürkan, kitap alımı için teşekkürlerini iletirken BESYO bölümlerinde okuyan öğrencilerin sağlanan imkânlardan azami derecede faydalanması gerektiğini söyledi.
               BESYO için alınan kaynak kitaplar, Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi’ndeki yerlerinde akademisyen ve öğrencilerin kullanımını bekliyor

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası