TADEF GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SERDAR ÜNSAL'DAN ERMENİ TV’YE TEPKİ

Tarih : 2019-12-10 / Kategori : Genel Haber

TADEF GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SERDAR  ÜNSAL'DAN ERMENİ TV’YE TEPKİ

                   Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Genel Başkan yardımcısı Iğdır Azerbaycan Evi Derneği başkanı Serdar Ünsal, Ermenistan’dan Türkçe yayın yapan Ermeni kanalı.. Western Armenian TV nin Iğdır’ı batı Ermenistan’ın bir parçası olarak göstermesine tepki gösterdi.
               

 Ünsal Western Armenia TV’de yayınlanan bir haberde “Batı Ermenistan’ın Iğdır şehri” ifadelerinin kullanılması anlaşılır gibi değildir. Iğdır öz be öz Türk şehridir. Iğdır"Batı Ermenistan şehri olması mümkün değildir. Türk düşmanı olan Ermeniler her fırsatta hayallerini ortaya koyuyorlar. Buda gösteriyor ki Ermenilerin gözü yıllardan beri Türk topraklarında. Şu anda yaşadıkları Erivan bile Türk yurdudur. Batı Azerbaycan’ın bir parcasıdır. Ermeniler Türk düşmanlıkları sayesinde Ermenistan da bulunan Türk nüfusu yok etmiş bir kısmını da ülkeden dışarı çıkarmıştır. Şimdi de Türkiye den bir emperyalist yalan olan sözde soykırımı bahane ederek toprak,tanınma,tazminat peşindeler.Bu çerçevede de propaganda yapmaya başlamışlar Türkçe tv kurmuşlardır.Amaçları Türk topraklarını Ermenistan toprağı göstererek algı operasyonu yapmaktır.dedi.
                Ünsal, Ermeni tv nin Türkçe yayın yapması Türkiye de yaşayan, Türk devletine bağlı Ermenilere bir mesaj mı veriyor. Bu konunun da Türk devletince araştırılması gerekiyor. Ermenilere bir tek çakıl taşımızı bile vermeyiz. Kaldı ki  Iğdır’ı ..Ermeniler bu gidişle çok Iğdır rüyası görürüler.’şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.