AK PARTİ’de YENİ SAYFA

Tarih : 2019-12-14 / Kategori : Siyaset

AK PARTİ’de YENİ SAYFA

Ak Parti Iğdır’ı İnşaat Mühendisi Ali Kemal Ayaz’a ve Mimar Güven Demirel’e teslim etti. 

Aylardır Ak Parti İl Teşkilatının değişeceği söylentileri eski il başkanı Ahmet Tutulmaz’ın istifasıyla neticelenmişti. Haftalardır da il başkanı ataması yapılacak diye halkta yoğun bir beklenti hakim olmuştu. Nihayet Cuma günü gece saatlerinde aday adaylarından 4 kişi Dolmabahçe sarayına davet edilmiş ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İnşaat Mühendisi Ali Kemal Ayaz Ak Parti İl Başkanlığına ve Mimar Güven Demirel’de Merkez İlçe Başkanlığına atandığı açıklanmıştır. 

Ak Parti 17 yıl sonra bir ilki yaptı ve il başkanlığını Ali Kemal Ayaz'a verdi.  

Ama önemli olan bu toplumu her alanda, her platformda birlikte hareken etmeye yönlendirebilmektir.

Ak Parti yeni bir sayfa açmış olsa da, 17 yıllık köklü bir partinin mirası söz konusu. Öyle davranılmalı ki bu miras Iğdır’a yatırım olarak geri dönsün.

Şimdi birileri elini ovuşturup ilk genel seçimde Iğdır’dan aday olma hayali kurabilir. 

Peşinen söylemek gerekirse, burası yol geçen hanı değil artık, kazanıp kaybolanlara da, aday olmak için Iğdır’ı akıllarına getirenlere de prim verilmemelidir. Bu şehrin dinamikleri harekete geçirilmeli, ortak yaşam modelleri geçmişte şikayet edilen durumlara düşülmeden, kardeşlik bağlarını daha da güçlendirecek adamlar atılarak hareket edilmelidir. 

Hakeza bürokraside Iğdır’a zarar verenlere de prim verilmemelidir. Şayet halka rağmen hatalarda ısrar edilirse Iğdır’a çok yazık olur. Yok, eğer profesyonel düşünülür ve sadece tribünlere oynayan idareci varsa ki var, hemen yol verilmeli, daha deneyimli, daha becerikli bürokratlarla şehrin kalkınması sağlanmalıdır.  

Bu güne kadar siyasi anlamda hep bir ötekileştirilmiş duygu vardı. Şimdi ise böyle bir mazeret kalmamıştır. Bu günden itibaren hem Ali Kemal Ayaz’a ve hem de Güven Demirel’e  destek olunmalı ve ilk genel seçimde iktidar Milletvekili seçimini gerçekleştirmeliyiz. 

Elbette bu birilerinin yönlendirmesi, ya da adaylık nikahı kıyılmış kişilerle değil, bu halkın içinde yaşayan, bu halkın sorunlarıyla iç içi olan, bu halkın derdini kendine dert edinen, seçildikten sonra özgeye vekil seçilmiş havasına girmeyecek olan kişilerle yola devam edilmelidir. 

İnşaat Mühendisi Ali Kemal Ayaz’ın bu görevi en başarılı bir şekilde yapacağından hiç şüphemiz yoktur.
Hem Ali Kemal Ayaz’a ve hem de Güven Demirel’e başarılar diliyoruz. 

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.