Ak Parti İl Başkanı Ayaz ve Merkez İlçe Başkanı Demirel’e havaalanında coşkulu karşılama​​​​​​​

Tarih : 2019-12-20 / Kategori : Siyaset

Ak Parti İl Başkanı Ayaz ve Merkez İlçe Başkanı Demirel’e havaalanında coşkulu karşılama​​​​​​​

       Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan tarafından AK Parti Iğdır İl Başkanlığı görevine atanan AK Parti Iğdır İl Başkanı İnşaat Mühendisi Ali Kemal Ayaz ve Merkez ilçe Başkanı Güven Demirel,  Iğdır Hava Limanı’nda coşkulu bir kalabalıkla karşılandı.
          Havaalanından yoğun bir araç konvoyu eşliğinde AK Parti İl Başkanlığı binasına gelen Ayaz ve Demirel, kendisini karşılamaya gelen çok sayıda partili ile tek tek tokalaştı.
             Ak Parti il başkanı Ayaz ve Merkez İlçe Başkanı Demirel, Konvoy eşliğinde il binasına geçerken Yol kenarında  ve il binası önünde karşılayan kalabalık kurbanlar kesti.
   

                   İl Binası Toplantı salonunda konuşan Eski Ak Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, Çok kıymetli dava arkadaşlarımız kıymetli hemşerilerimiz sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Yaklaşık 6 yıl boyunca sizlere beraber olduk. Bu süreçte bizlere destek olan partimizin tüm kademelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dualarıyla oylarıyla yanımızda olan tüm Iğdır lı kardeşlerimize de huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Genç yaşta il başkanı oldum ve hep kendimden büyük  insanlarla siyaset yaptım. Bu günde iki tane genç kardeşime bu görevi bıraktım. Bundan sonra bir abi olacağım artık. Genç kardeşlerimize de bu günden itibaren maddi ve manevi yönden tüm parti teşkilatıyla beraber destek olmalıyız. Bizde bu güne kadar yapmış olduğumuz tecrübelerle onlara destek vereceğiz. Onlara düşende bu partinin onurunu sonuna kadar götürmektir. Rabbim yollarını açık etsin dedi.
              Partililere hitaben konuşan Ak Parti İl Başkanı Kemal Ayaz, Cumhurbaşkanımızın önüne çıkarken bu kadar heycanlanmadım. Sizlerin karşısında heycanlandım.Gün birlik olmak günü olduğunu ve yeni başlangıçlara hep beraber yürüyeceklerini belirterek, hep beraber, birliktelik içerisinde Kadim şehir Iğdır’a yakışır bir şekilde çalışmalarına başlayacaklarını söyledi. 
               Ayaz, Bizim partimizde eski ve yeni diye bir kavram yoktur. Sadece görev değişikliği vardır.  Ferdi Turan ve Ahmet Tutulmaz bu görevi yürütüler bundan sonrada bu bayrağı biz taşıyacağız. Sizlerden tek isteğim bizlere destek olmanız. Samimi içten duygularla bizleri aldatmaya yönelik demeyelim buna tek görevimiz tek hedefimiz halka hizmet olsun. Bir yerlere gelmek olmasın. Ozaman ilimize hep beraber güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Bu kutlu görevi bize tebliğ eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğana yürekten teşekkür ediyorum. Havaalanından il başkanlığına kadar karşılamaya gelen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra konuşan Merkez ilçe Başkanı Güven Demirel, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Bize bu görevi layık gördü bizlerde bu bayrağı daha da yüksek seviyelere taşıyacağız. Huzurlarınızda teşkilat olarak il başkanımıza sonuna kadar destek vereceğimizi bir kez daha açıklıyorum. Hoş geldiniz sefa getirdiniz. dedi.
         Konuşmaların ardından Ziyaret il başkanlığı makamında devam etti.   Haber  Ali ŞIKTAŞ   

Foto Galeri
Ak Parti İl Başkanı Ayaz ve Merkez İlçe Başkanı Demirel’e havaalanında coşkulu karşılama​​​​​​​ Ak Parti İl Başkanı Ayaz ve Merkez İlçe Başkanı Demirel’e havaalanında coşkulu karşılama​​​​​​​ Ak Parti İl Başkanı Ayaz ve Merkez İlçe Başkanı Demirel’e havaalanında coşkulu karşılama​​​​​​​ Ak Parti İl Başkanı Ayaz ve Merkez İlçe Başkanı Demirel’e havaalanında coşkulu karşılama​​​​​​​

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.