Ayaz ve Demirel’e Hayırlı Olsun

Tarih : 2019-12-21 / Kategori : Siyaset

Ayaz ve Demirel’e Hayırlı Olsun

           Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat atamasıyla görevi devralan Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz ve Merkez İlçe Başkanı Güven Demirel’e, Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi ve genel yayan yönetmeni Cabbar Şıktaş hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

 

              Ziyarette bir konuşma yapan Cabbar Şıktaş şöyle dedi: “Atanmış olduğunuz bu önemli görevi layıkıyla yerine getireceğinize inancımız tamdır. Bu şehrin insanısınız, bu şehirde yaşıyorsunuz. Siyasetçi olarak sizlerin sermayesi insandır. İnsanı kazanırsanız başarılı olursunuz. Burası tüm Iğdır halkının birlikte kardeşçe yaşadığı güzel bir şehirdir. Sizler üstlenmiş olduğunuz bu sorumluluğu layıkıyla yerine getirir,  insanları kucaklar, samimi yaklaşımlarınız ile insan odaklı siyaset yaparsanız, iktidar ile halkımızı buluşturursunuz. Bilindiği üzere Iğdır 17 yıl zarfında yaklaşık 3 yıllık Nurettin Aras döneminin milletvekilliğini görebilmiştir. Diğer yıllar ise muhalefet olarak geçmiştir. Bu olumsuz tabloyu değiştirecek yeteneği sizlerde görebiliyoruz. Iğdır’ın Milletvekili olmadığı için, siz şu anda Iğdır’ın hem il başkanı ve hem de Milletvekili konumundasınız. Şu an Ağrı ilinde ki yatırım hiçte azımsanmayacak düzeydedir. Iğdır’da Ağrı gibi olabilir.  Sizlere başarı diliyorum. İnşallah Iğdır’ın yarınlarında yapmış olduğunuz başarılı çalışmalar meyvesini verir ve Iğdır herkesin hemfikir olduğu bir adayla iktidardan yana olmayı başarır.” Dedi. 

             İl Başkanı Ali Kemal Ayaz’da yaptığı açıklamada: “Bizim için öneri ne kadar kutsalsa, eleştiri de o kadar kutsaldır. Doğru okunduğunda eleştiri insanın kendini geliştirmesini sağlar. Elbette istişare ederek Iğdır’ımızın daha güzel hizmetler alabilmesini sağlamaya çalışacağız. Allah hakkımızda güzel olan şeyleri nasip etsin.” Dedi. 

               Şıktaş, daha sonra Merkez İlçe Başkanı Güven Demirel’i makamında ziyaret etti ve başarı diledi. 

 

Foto Galeri
Ayaz ve Demirel’e Hayırlı Olsun Ayaz ve Demirel’e Hayırlı Olsun Ayaz ve Demirel’e Hayırlı Olsun

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası