HEL-ETA Yardım Derneği Hizmete Açıldı

Tarih : 2019-12-29 / Kategori : Kültür & Sanat

HEL-ETA Yardım Derneği Hizmete Açıldı

Yıllardır HEL-ETA yardım derneği olarak faaliyet yürüten ve kurumsallaşarak yeni işyerinde hizmetlerine devam eden HEL-ETA derneğinin açılışına yoğun ilgi gösterildi.  

Fakir fukaranın, kimsesizlerin yardımına koşan ve bu güne kadar onlarca ev tamiratı ile yeni ev yapan HEL-ETA derneği, düzenli olarak yardıma muhtaç kişilere de gıda yardımı yapmaktadır. 

Geçtiğimiz Pazar günü HEL-ETA yardım kuruluşunun açılışına yoğun bir kalabalık katıldı ve  açılışta,  Iğdır Ehlibeyt Alimler Derneği Başkanı Veli Beder, Kevser Genel Sekreteri Kadir Akaras, Kevser Uluslararası İnsani Yardım Derneği Başkanı Musa Güneş, din alimleri ve Melekli Belediye Başkanı Eray Coşar birer konuşma yaptılar.

Bağlar Mahallesi Sahibuz Zaman Caminin yanında hizmete açılan HEL-ETA derneğinin gönüllü bireylerinin bir araya gelmesi ve böylesine hayırlı bir iş yapması açılışa iştirak edenlerin takdirini topladı. 

HEL-ETA Dernek Başkanı Fatih Kahramani, üyeler Gökalp Erkut,  Ferhat Bindik, Anıl Güneş ve Umut Ulusoy’un başarılı çalışmaları konuşmacılar tarafından takdir edildi. 

 

Foto Galeri
HEL-ETA Yardım Derneği Hizmete Açıldı HEL-ETA Yardım Derneği Hizmete Açıldı HEL-ETA Yardım Derneği Hizmete Açıldı HEL-ETA Yardım Derneği Hizmete Açıldı

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.