IĞDIR’A ANJİO MÜJDESİ

Tarih : 2019-12-30 / Kategori : Sağlık

IĞDIR’A ANJİO MÜJDESİ

        Yıllardır Erzurum, Kars ve Van yollarında onlarca canımızı yitirdik, hastaneye yetişen hastamızı şanslı kabul ettik, yetişemeyen onlarcasının acısını yüreğimize yaşadık ve yılın son dakikasında aldığımız haberle sevindik. Anjio ünitesi kuruluyor.
 

             Bilindiği üzere Op. Dr. Nevruz Erez Iğdır Devlet Hastanesi Başhekimi olduğu tarihlerde Anjio ünitesi kurulması için bir çalışma başlatmış ve yarım kalmıştı. 
               İl Sağlık Müdürü olarak yarım kalan bu işi ilk geldiği gün yaptığı açıklamada  takipçisi olacağını, Anjio ünitesini Iğdır’a kuracaklarını belirtmişti.
                Yılın son gününde aldığımız bilgilere göre Anjio ünitesinin cihazlarının alındığı, on güne kadar teknik ekibin gelip hastanede yer tespiti yapacağını ve Anjio ünitesinin kısa sürede kurularak faaliyete başlayacağı öğrenilmiştir.
               Konuyla alakalı aradığımız İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Nevruz Erez, duyumlarımızı doğrulamış ve şöyle demiştir: “Bilindiği üzere Anjio ünitesinin kurulması için uzun zaman önceden başlayan bir çalışmamız vardı. 
İl Sağlık Müdürlüğüne atandıktan sonra tekrardan Bakanlığımız ile yaptığımız yazışmalar, görüşmeler netice verdi ve Sayın Bakanımızın talimatları doğrultusunda Anjio ünitesinin cihazlarının alımı gerçekleştirildi ve kısa sürede Anjio ünitesinin yer tespiti yapılarak kurulacak ve halkımızın hizmetine sunulacaktır.” Dedi.
                Yılın son gününde bu müjdeli haberi bizlere ulaştıran Sağlık Bakanımıza ve İl Sağlık Müdürümüze teşekkür eder başarılı çalışmalar dileriz. 

Foto Galeri
IĞDIR’A ANJİO MÜJDESİ IĞDIR’A ANJİO MÜJDESİ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.