KGK İL TEMSİLCİMİZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Tarih : 2019-12-31 / Kategori : Gündem

KGK İL TEMSİLCİMİZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  onayı ile kurulan ve ülke genelinde teşkilatlanarak faaliyetlere başlayan Küresel Gazeteciler Konseyi Iğdır İl Temsilciliğine atanan Cabbar Şıktaş’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

 Ülke genelinde ve teşkilatlanan ve Orta Asya, Kafkaslar, Balkanlar ve Ortadoğu öncelikli olmak üzeri tüm ülkelerde faaliyet üstlenecek olan Küresel Gazeteciler Konseyi KGK Iğdır il temsilciliğine atanan Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş’a dostları ziyaretlerini sürdürüyor. 

Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı Müdürü Fikret Bağca, Ak Parti eski İl Başkanı Avukat Mustafa Buluş, PTT Merkez Müdürü Erol Şamiloğlu, Müdür Yardımcısı Cafer Alakaş, Nevzat Kesemen ve Dönüşüm Sigorta Müdürü Mesut Oluz, KGK Iğdır İl Temsilcisi Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. 

Cabbar Şıktaş ziyarete gelen dostlarına hitaben şöyle dedi: “Küresel Gazeteciler Konseyi Cumhurbaşkanımızın onayı ile kurulmuş bir sivil toplum kuruluşudur. Genel Başkanımız Mehmet Ali Dim bu gün itibariyle bir basın açıklaması yaparak “2020 yılının KGK yılı olacağını beyan etmiştir.” Bu bağlamda tüm illerimizde görev alan arkadaşlarımız ile birlikte sıkı bir çalışma içerisinde olacağız. Ülkemizin dış ülkelerde tanıtımı dahil, ülke içerisinde basın özgürlüğü başta olmak üzere her konuda ciddi bir çalışma içerisinde bulunacağız.” Dedi. 

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası