"Yılın Fotoğrafları" Yarışmasında Hüseyin Yıldız Birinci Oldu

Tarih : 2020-01-02 / Kategori : Kültür & Sanat

Anadolu Ajansının (AA) dünya genelinde düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" yarışmasında Iğdır'da görev yapan AA Muhabiri Hüseyin Yıldız birinci oldu.
 

              AA, 2019 yılı içerisinde yayınlanan 750.000 fotoğrafın arasından seçilen 50 fotoğrafı Türkiye'nin yanı sıra dünyanın tüm ülkelerinde oylamaya sundu.
               Haber, Yaşam ve Spor kategorileri olmak üzere 3 kategoride yarışan fotoğraflar 1 ay boyunca oylanarak en iyi karelerin seçilmesi sağlandı.
               31 Aralık tarihinde tamamlanan oylamanın sonuçları AA tarafından yıl başında duyuruldu.
Yarışmanın Yaşam kategorisinde, Iğdır ile Doğubayazıt arasındaki yüksek kesimli bölgelerde okula gitmeye çalışan iki kız öğrencinin bulunduğu "Beyaz Yürüyüş" isimli fotoğrafıyla yarışan Hüseyin Yıldız'ın karesi yılın en iyi fotoğrafı seçildi.
            AA Muhabiri Hüseyin Yıldız, gazetemize yaptığı açıklamada, oylamadaki desteklerinden dolayı Iğdır halkına teşekkür ederek, şunları söyledi: "Ajansımız tarafından yapılan oylamada Aras Dağlarında çektiğim fotoğraf yılın en iyisi seçildi. Oylama süresince destek veren yetkililere ve Iğdır halkına teşekkür ederim. Bölgemizin tanıtımı için elimden geleni yapmaya devam edeceğim."dedi.
Genç meslektaşımızı tebrik eder  başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.    
         Haber Ali ŞIKTAŞ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası