IĞDIRDA TOPLU SÜNNET TÖRENİNE DÜZENLENDİ

Tarih : 2020-01-14 / Kategori : Genel Haber

IĞDIRDA TOPLU SÜNNET TÖRENİNE DÜZENLENDİ

             Özel bir düğün salonunda yapılan etkinliğe, Iğdır Belediye  Başkanı Yaşar Akkuş Belediye Başkan yardımcısı Yusuf Abay Meclis üyeleri ve sünnet olan çocukların aileleri ile yakınları katıldı.
 

             Hollanda’da yaşan Iğdırlı hayırsever iş adamı Özben Güneş, Vefat eden Dedesi Hideyet Güneş ve Babaannesi Kiman Güneş’in hayrına memleketi Iğdır’da, Alt gelir gurubu 31 ailenin çocuklarını Sünnet ettirdi.
              Toplu sünnet şölenine katılan  Başkan  Yaşar Akkuş, Yaptığı açıklamada şunları dedi. “İş Adamı Arkadaşımız Özben Güneş’e teşekkür ediyorum Buradan bütün İş Adamlarımıza çağrı yapıyorum, özellikle Avrupa’da yaşayan hemşerilerimiz gelsinler Memleketlerine yatırım yapsınlar, istihdam sağlasınlar bizde elimizden gelen desteği vermeğe hazırız.
             Çocuklarımızın bizim geleneklerimizde çok güçlü yeri var. Bu özel günüde Anne, Baba ve misafirlerimiz ile birlikte sevgili çocuklarımızın sevinçlerine ortak olduk. Çünkü sünnet bizim geleneklerimizde çok güçlü bir olgudur. Bu manada emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum.  Böylece çocuklarımız erkekliği ilk adımını atmış oldular.” dedi.
               Başkan Yaşar Akkuş, Sünnet olan çocuklara hediye takdim ederek salonda bulunan vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.