Şehit Gazi-Sen’den Anlamlı Ziyaret

Tarih : 2020-01-14 / Kategori : Genel Haber

Şehit Gazi-Sen’den Anlamlı Ziyaret

 Şehit aileleri ve gazilerimizin bir araya geldiği ve sendikalaşarak hizmet verdiği Şehit Gazi-Sen Iğdır il başkanları Orhan Severli ve Hamza Karakuş,  Yeşil Iğdır 15 Temmuz gazeteleri sahibi Cabbar Şıktaş’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
 

 Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdogan oluru ile kurulan ve teşkilatlanan Küresel Gazeteciler Konseyi Iğdır il temsilciliğine atanan Cabbar Şıktaş’ı ziyaret eden Şehit Gazi Sen ile Türkiye Gazi ve Şehit Aileleri Vakfı Iğdır Şube Başkanı Orhan Severli ve  Hamza Karakuş  gazetemize nezaket ziyareti gerçekleştirerek Cabbar Şıktaş’ı tebrik ettiler.
 
Şehit ailelerimizin yadigarları ve gazilerimizin bu anlamlı ziyareti sebebiyle bir açıklama yapan Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş şöyle dedi: “Ülkemiz genelinde birçok sendika faaliyet göstermektedir. Şehit Gazi Sen bizler için ayrıcalıklı bir sendikadır. Bu sendika da şehitlerimizi hatırası, gazilerimizin emeği vardır. Nazik ziyaretinizden ötürü sizlere teşekkür ediyorum. Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazeteleri her zaman sizlerin emrindedir. Küresel Gazeteciler Konseyi’de sizlerin destekçisidir.” Dedi.
 
Şehit Gazi Sen Türkiye Gazi ve Şehit Aileleri Vakfı Iğdır Şube Başkanı Orhan Severli ve  Hamza Karakuş’da yaptıkları açıklamada: “İlk kurulduğumuz günden itibaren gösterdiğiniz ilgi ve alaka unutulmazdır. Yeni görevinizden sizlere başarılar diliyoruz.” Dediler. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası