AK PARTİ İL Başkanı Ali Kemal AYAZ’dan Hayırlı Olsun Ziyareti

Tarih : 2020-01-16 / Kategori : Siyaset

AK PARTİ İL Başkanı Ali Kemal AYAZ’dan Hayırlı Olsun Ziyareti

            Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz ve Kızılay Başkanı Asım Tülay, Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi ve Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Iğdır il temsilcisi Cabbar Şıktaş’ı ziyaret ederek tebrik ettiler.

             Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş’ın, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile kurulan KGK Iğdır İl Temsilciliğine atanması ve akabinde önceki gün Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev’in Serancamı ile onur madalyası verilmesi münasebetiyle Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz ziyaret gerçekleştirerek tebriklerini iletti.

                  Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz ziyarette yaptığı açıklamada: “Sayın Cumhurbaşkanımızın onayı ile kurulan KGK il temsilciliğine atanmanız ve hemen ardından Azerbaycan Cumhurbaşkanımızın emri doğrultusunda Iğdır’da Ziya Zakir Acar ve siz değerli şahsiyetlerin onur madalyası ile ödüllendirilmesi bizleri gururlandırmıştır. Hem yeni göreviniz ve hem de almış olduğunuz ödül çok kıymetlidir. Tüm Iğdır adına onur verici bir ödüldür.” Dedi.

           Ayaz sözlerinin devamında şöyle dedi: “Sayın Cumhurbaşkanımızın emirleri doğrultusunda il başkanlığına layık görüldüm. Haftanın üç gününü gelen ziyaretçilerimize, diğer günleri de partimizin çalışmalarına ayırdık. Elbette üstlenmiş olduğum görev kutsal bir görevdir. Halkımıza, Iğdır’a hizmet etmekten onur duyuyorum. Öncelikle gelen halkımızı dinliyorum. Her birimizin ayrı bir sorunu sıkıntısı mevcut, çözümü için azimli çalışmak gerekiyor. Kaldı ki şehrimizin çözüm bekleyen bir çok sorunu var. Şu anda kurumlarımızdan eksiklerle ilgili bilgiler alıyorum. Aldığım bilgileri anında ilgili bakanımızla paylaşıyorum. Her konuya bir anda hakim olmamız elbette mümkün olmaz ama şu konuda rahat olunuz ki her şey kontrol altındadır. Ben bu şehrin insanıyım ve her şeyi yaşayarak gören bilen biriyim. Önümüzde kongre sürecimiz var. İnşallah ilçe başkanlıklarımızın kongresini yaptıktan sonra il kongremizi de yapacak ve hizmete hiç ara vermeden devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi durmak yok, gece gündüz azimle çalışarak Iğdır’ı layık olduğu seviyede temsil edeceğiz. Şehrimize yatırım gelmesi için sürekli projeler üreteceğiz. İstihdamı artırmak için yatırımcılarımızı Iğdır’a çekmeye çalışacağız. Mevcut yatırımcılarımızı güçlendirmek için elimizden geleni yapacağız.” Dedi.

Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi ve KGK İl Temsilcisi Cabbar Şıktaş’ta yaptığı açıklamada: “İl Başkanlığı göreviniz tekrar hayırlı uğurlu olsun. Iğdır halkının tümüne hizmet eden, birlik ve beraberliği tesis eden bir hizmet anlayışı ortaya koymuşsunuz. Bu tutumunuz ve hoşgörünüz kısa sürede Iğdır’da karşılık buldu. İnanıyorum ki bu gayretli çalışmanız kısa sürede meyvesini verecektir.” Dedi.

Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz ve Kızılay Başkanı Asım Tülay’a nazik ziyaretlerinden ötürü gazetemiz adına teşekkür ederiz.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.