AK Parti Teşkilatı Basınla Buluştu

Tarih : 2020-01-19 / Kategori : Siyaset

AK Parti Teşkilatı Basınla Buluştu

Geçtiğimiz ay Ak Parti Iğdır il Başkanlığına Ali Kemal Ayaz ve Merkez İlçe Başkanlığına Güven Demirel atanmışlardı. Yoğun tebrik ziyaretleri devam ederken, il başkanı Ali Kemal Ayaz bir karar alarak haftayı ikiye böldü, 3 günü ziyaretlere, 4 günü de partinin diğer işlerine ayırdığını duyurdu. 

Hem Ali Kemal Ayaz hem de Güven Demirel halkın benimsediği, ilgi alaka gösterdiği kişiler olunca, elbette ziyaretlerin ardı arkası kesilmez.

Pazar günü İl Başkanı Ali Kemal Ayaz ve Merkez İlçe Başkanı Güven Demirel basınla tanışma kahvaltısında bir araya geldiler. Yemen Kahvesi’nde son derece profesyonelce hazırlanmış olan kahvaltıya, basın mensupları yoğun ilgi gösterdi. Kahvaltıda, tüm soruları tane tane ve anlaşılır şekilde cevaplandıran İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, doğrusunu söylemek gerekirse göz doldurdu. 

İl Başkanı Ali Kemal Ayaz yaptığı konuşmada şöyle dedi: “Öncelikle teşriflerinizden ötürü hepinize teşekkür ediyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü aşırı yoğunluktan dolayı bizzat gününüzü kutlama fırsatı bulamadım. Bu vesile ile 10 Ocak Gazeteciler Gününüzü canı gönülden kutluyorum. Bu gün burada birbirimizi tanımak, tanışmak amacıyla toplandık. Allah nasip ederse bunu her iki üç ayda bir yapmalı ve fikir alışverişinde bulunmalıyız. Şehrimizin tüm sorunlarını yakinen biliyorum. Biraz zaman tanıyın ve göreceksiniz birçok sorunumuz çözüme kavuşacaktır. Hedefimiz bireysel sorunlardan ziyade toplumsal sorunların genel çözümüdür. Yapacağımız yatırımlar halkımızın tamamına hitap edecektir. Zira hepimiz Iğdır’da yaşıyoruz, bütün güzellikler hepimizin ortak değeridir. Bu amaçla elbette ki destekleriniz bizim için kıymetlidir. Eleştirilerinizi de saygıyla karşılarız. Eleştirilerinizden ders çıkarıp daha iyisini yapmaya çalışırız. Bahsetmiş olduğunuz konuların hepsini takip etmekte, bilgimiz dâhilinde incelemekte ve İnşallah şekillendikleri takdirde siz basın mensuplarını bilgilendireceğimizden hiç şüpheniz olmasın. Davete icabet ettiğiniz için teşekkür ederiz.” Dedi. 

Pazar günü Yemen Kahvesi’nde yapılan kahvaltılı basın toplantısına, İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, İl Başkan Yardımcısı Ferdi Turan, Merkez İlçe Başkanı Güven Demirel, Kadın Kolları Başkanı Nurgül Güneş, Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Yeşil, Melekli Eski Belediye Başkanı Ali Varol, Eski İl Başkan Yardımcısı Hasan Güneş ve gazeteciler katıldı.    

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.