Özkan YOLCU, Mesai Gözetmesizin Sahada İşletmeleri Ziyaret Ediyor

Tarih : 2020-01-20 / Kategori : Genel Haber

Özkan YOLCU, Mesai Gözetmesizin Sahada İşletmeleri Ziyaret Ediyor

          Göreve başladığı gündendir ilimiz genelinde yüzlerce projenin desdeklenmesini sağlayan, İlimizin bütün köylerindeki tarım ve hayvancılık işletmelerini ziyaret ederek sorunlarına dinleyen çözüm önerileri sunan, yeni işletmelerin kurulması aşamasında desteklemelerden faydalanabilmesi için büyük çabalar sarferek İlimizin tarım ve hayvancılık alanında kalkınmasını sağlayan İl Tarım ve Orman Müdürü Özkan Yolcu, desdeklenen işletmeleri yerinde gezerek incelemelerde bulundu. 
 

           İlimize bağlı Tuzluca ilçesinde kırsal kalkınma yatırım projeleri kapsamında destek alan Hayvancılık işletmesi Sahibi Veysel Gültekin’in işletmesi ziyaret edilerek işletmede incelemelerde bulundu. 
             İl Tarım ve Orman Müdürü Özkan Yolcu, “İlimiz ekonomisine katkı sağlayan ve işini layıkıyla yapan bütün çiftçi ve hayvan yetiştiricilerimize aynı mesafedeyiz. İşletmelerimizin hem sayısının artmasında hemde mevcut işletmelerin kapasitelerinin artırılması yönünde bize verilen yetkiler dahilinde her türlü desteği vereceğiz” dedi.
           Hayvancılık işletmesi Sahibi Veysel Gültekin’ ise ” İl Tarım ve Orman Müdürü Özkan Yolcu’nun ziyareti bizleri sevindirdi. Sık sık ziyaret etmesi ve sorunlarımızı dinleyerek çözüm önerileri sunması bizleri çok mutlu ediyor. ” Şeklinde konuştu.   Haber Ali ŞIKTAŞ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.